Westland Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
551 TOPLAM İNDİRME

Vahşi batı temalı hayatta kalma oyunu

Westland Survival, vahşi batı temalı hayatta kalma oyunu olarak Android platformunda yerini alıyor. Vahşi batı oyunlarına yeni bir soluk getiren yapım, mmorpg türüne giriyor. Türkçe dil desteğiyle gelen oyunu şiddetle tavsiye ediyorum. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Mobil platformda vahşi batı temasını taşıyan çok oyun var lakin Westland Survival gibisine rastlamak güç. Vahşi batı oyunlarında genellikle aranan haydutların peşine düşer, ya orada işlerini bitirir ya da şerife teslim ederiz. Bu oyunda en çok aranan haydutların yanı sıra biraz para için bizim cesur adamları satmaya hazır şeriflerle yüz yüze geliyoruz. Haydutları yakalayabilecek veya işlerini bitirebilecek tek kovboy olarak işimiz epey zor. İlk defa ayak bastığımız bu topraklarda yaşam mücadelesi de veriyoruz. Kalacak yerimiz yok, yiyeceğimiz yok, mermimiz sınırlı ve daha bunun gibi zorluklarla başa çıkmak zorundayız. Çiftlik inşa etme, ağaç kesme, at nalı yapma, ava çıkma, Kızılderililerle ticaret yapma… Her türlü aksiyona giriyoruz.

Erkan Calp

Westland Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
46 TOPLAM İNDİRME
548.4 MB DOSYA BOYUTU

Vahşi batı temasını taşıyan mmorpg oyunu

Westland Survival, vahşi batı oyunlarını seviyorsanız kesinlikle oynamanız gereken bir yapım. Aranan haydutların yanı sıra şeriflerle mücadeleye sokan oyunda tam bir yaşam mücadelesi veriyorsunuz. Kendi vahşi batı çiftliğinizi inşa etmekten madenciliğe ava çıkmaktan Kızılderililerle ticaret yapmaya girmediğiniz aksiyon kalmıyor. Grafikleriyle de kendini gösteren bir vahşi batı temalı mmorpg oyunu bizlerle!

iOS tarafında da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiren vahşi batı oyununda en azılı suçlulara karşı tek başımıza savaşıyoruz. Hain bir pusu sonucunda tüm arkadaşlarımızı kaybettmiş bir kovboy olarak işimiz oldukça zor. Aralarında para sevdalısı şeriflerin de olduğu kötü adamlar doğrudan karşımıza çıkmıyor. Onlarla karşılaşmadan önce bazı hazırlıklar yapıyoruz. Kendimize barınak hazırlıyor, ok ve yay için odun topluyor, at nalı için maden topluyor, avlanarak karnımızı doyuruyor, Kızılderililerle ticaret yapıyoruz. Yolumuza çıkan haydutların işini orada bitirebildiğimiz gibi etkisiz hale getirerek kanuna teslim edebiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • League of Angels:Origins

    Ödüllü serinin son oyunu
  • Alita: Battle Angel - The Game

    Alita: Savaş Meleği filminin resmi mobil oyunu
  • AxE: Alliance vs Empire

    İttifaklar mı, İmparatorluk mu? Tarafınızı seçin, dünyanın kaderini değiştirin.
  • RebirthM

    RebirthM, PC MMORPG oyunları aratmıyor.
  • Perfect World: Revolution

    Perfect World: Revolution, üç ırkın savaştığı fantastik mmorpg oyunu.
  • Kingdom: The Blood Pledge

    Kingdom: The Blood Pledge, acımasız açık dünya PvP savaşları içeren MMORPG oyunu.
  • Era of Legends

    Era of Legends - Fantastik MMORPG mobil cihazınızda!
  • MU Origin 2

    Destansı fantastik yolculuğa kaldığımız yerden devam ediyoruz.