White Label

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

White Label, her gün ayrı bir hip hop şarkıcısını dinleyebileceğiniz ücretsiz bir Android uygulaması.

White Label, hip hop müziği gönül vermiş biriyseniz Android telefonunuza kesinlikle indirmeniz gereken bir uygulama.

Hip Hop müziğin ritmini tutan kişilerin parçaların dinleyebileceğiniz en önemlisi de her gün farklı bir isimle karşılaşacağınız bir müzik uygulaması olan White Label, içeriği oluşturmak için SoundCloud ve Twitter uygulamalarından yardım alıyor diyebilirim. Parçaları anlık olarak SoundCloud üzerinden dinleyebiliyor (SoundCloud daha çok amatör müzisyenlerin şarkılarını sunduğu bir platform olduğundan parçaların tamamı uygulama içerisinde sunuluyor ve araya reklam kesinlikle girmiyor.) ve şarkıcının üzerine dokunarak veya basit bir kaydırma hareketi ile sanatçının resmi Twitter adresine hızlıca gidebiliyor; sosyal medyada sanatçı hakkında konuşulanları görebiliyorsunuz. Tabii ki sohbete katılma, diğer müzik severlerle tartışma şansına sahipsiniz.

Üyelik gerektirmemesi ve ücretsiz olmasına karşın reklam içermemesi ile dikkat çeken uygulamanın en beğendiğim yanı sürekli farklı isimleri sunması oldu. Diğer bir deyişle bir çalma listesi bulunmadığından dönüp dolaşıp aynı parçaları dinlemiyor; uygulamayı her açtığınızda farklı yüzlerle karşılaşıyorsunuz. Amatör ruhlu bu şarkıları dinlemek ise oldukça keyifli.

Arka planda çalma desteği sayesinde bir yandan sanatçının parçasını dinlerken diğer yandan sosyal ağ hesabınıza göz atma şansınızın bulunduğu bu enfes müzik uygulamasını her hip hop müzik dinleyicisine tavsiye ederim.

Erkan Calp

White Label

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

White Label, Hip Hop müziğin amatör isimlerini dinleyebileceğiniz bir iPhone uygulaması ve ücretsiz.

White Label, hip hop müzik dinleyicilerine özel hazırlanmış bir iPhone uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Hip Hop dünyasının ünlü isimlerinden ziyade yeni yüzleri bulabileceğiniz müzik uygulaması içeriğinin yanında kayıt işlemi gerektirmemesi hemen kullanılabiliyor olması ile de beğenimi kazandı.

iPhone’unuzda müzik dinlemeyi seviyor ve de hip hop beğendiğiniz türler arasındaysa Hip Hop müziğin yeni isimlerini kesintisiz ve ücretsiz olarak dinleme imkanı sunan White Label’ı kesinlikle denemeniz gerektiğiniz düşünüyorum.

Hip Hop müziğin amatör isimlerinin yer aldığı ve parçaları SoundCloud üzerinden dinleyebileceğiniz bir müzik uygulaması olan White Label’ın en beğendiğim yanı arka planda çalma özelliği oldu. Bu sayede bir yandan parçayı dinlerken diğer yandan sanatçının resmi Twitter hesabında olan biteni takip edebiliyorsunuz.

Her gün farklı bir hip hop şanatçısını karşınıza çıkaran uygulamanın paylaşım seçeneğini de bulunuyor. Uygulamanın Twitter hesabınıza erişimini kabul ettikten sonra o andan dinlediğiniz parçayı -hashtag ile birlikte- sosyal ağ hesabınızda arkadaşlarınızla paylaşabiliyorsunuz.

White Label Özellikleri:

  • SoundCloud üzerinden parçaları anlık olarak ve tam uzunlukta dinleme
  • Twitter üzerinden hip hop hayranları ile sohbet etme imkanı
  • Dinlenilen parçayı Twitter’dan paylaşma
  • Her gün yeni bir isim keşfetme
  • Kullanımı basit ve hızlı kullanıcı arayüzü
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması