WhoSampled

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
612 TOPLAM İNDİRME
5.7 MB DOSYA BOYUTU

WhoSampled uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan dinlediğiniz şarkıların tüm diğer versiyonlarına erişebilirsiniz.

WhoSampled uygulaması, Android akıllı telefon ve tablet sahiplerinin dinledikleri şarkılar hakkında çok detaylı bilgilere erişebilmelerini sağlayan ücretsiz ve iyi tasarlanmış bir uygulama. Zira içerisindeki tüm araçlara anında erişim mümkün ve bu araçların ihtiyaç duyulan tüm bilgileri verdiklerini de eklemek gerek.

Dinlenen şarkının nerede ve kim tarafından üretildiği, cover ve remixlerinin olup olmadığı, müzik sampleları hakkında en detaylı bilgiler ve diğer tüm ihtiyaç duyulabilecek veriler uygulamanın içerisinde mevcut. Her ne kadar Türk şarkılar hakkında sunabildiği bilgiler biraz sınırlı olabilse de, yabancı müzik dinleyenlerin kesinlikle işini görecektir.

Aynı anda bir şarkının iki farklı versiyonunu dinlemenize de imkan tanıyan uygulama, böylece şarkılar arasındaki farkları daha kolay bir şekilde tespit etmenize yardımcı oluyor. Eğer coverlanan ya da remix yapılan bir şarkıda hangi sampleların kaç defa tekrarlandığını görmek isterseniz bu detaylara da giriş yapabiliyorsunuz.

Eğer bulduğunuz bilgileri ve parçaları arkadaşlarınızla paylaşmak isterseniz kullanabileceğiniz sosyal ağ paylaşım butonları da mevcut. Son zamanlarda en çok dinlenen ya da araştırılan parçaları da dünya çapında görebildiğiniz için yeni müzikler ve coverlar keşfetmenize de yardımcı olacağına inanıyorum.

Şarkıları en ince detaylarına kadar incelemek ve tüm farklı versiyonlarını dinlemek istiyorsanız kesinlikle denemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

WhoSampled

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME
6.3 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz WhoSampled uygulaması ile şarkı ve şarkıcılar hakkında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

WhoSampled uygulaması, son zamanlarda iPhone ve iPad kullanıcıları için yayınlanmış ilginç uygulamalardan bir tanesi olarak karşımıza çıktı. Uygulamayı kullanarak hiç zorlanmadan dinlediğiniz müziklerle ilgili onlarca farklı detaya ulaşabiliyor ve sevdiğiniz sanatçılar ve parçalar hakkında daha geniş bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

Uygulama her ne kadar ücretli olsa da içerisinde reklam seçenekleri barındırmıyor ve böylece kullanırken sizi rahatsız edebilecek herhangi bir şey yok. Arayüzünün iyi tasarlanmış ve tüm araçlara kolayca erişim sağlayabiliyor olması ise aradığınız bilgilerin hızlıca bulunabilmesine yardımcı oluyor.

WhoSampled'da bulabileceğiniz temel müzik bilgilerini listelemek gerekirse;

  • Dinlediğiniz şarkıların coverları
  • Şarkıların remixlerine erişme
  • Farklı söyleyen sanatçıları bulma
  • Şarkıları karşılaştırarak dinleme
  • Parçaların çok detaylı analizleri
  • Diğer ince detaylar

Uygulamayı kullanarak hakkında bilgi edindiğiniz müziklerinizin bu bilgilerini sosyal ağlar üzerinden dostlarınızla paylaşabilmeniz için hazırlanmış butonlar da uygulamada mevcut. Eğer müzikleriniz hakkında detaylı verilere erişmek ve şarkının diğer versiyonlarından tutun da sample bilgilerine kadar herşeyi öğrenmek istiyorsanız denemeden geçmeyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması