Wi-Fi Password Key Generator

ÜCRETSİZ
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
5,214 TOPLAM İNDİRME
2.56 MB DOSYA BOYUTU

Wi-Fi ağınız için en güvenli şifreleri üretmek isterseniz bu şifre yaratma programını kullanabilirsiniz.

Wi-Fi Password Key Generator programı kablosuz modem ya da routerınızda WEP/WPA/WPA2 şifreleri üretebilmeniz için hazırlanmış ücretsiz uygulamalardan bir tanesi. Böylece programı kullanarak ağınızı en güvenli hale getirecek şifreleri belirleyebilir ve işi şansa bırakmadan kullanabilirsiniz.

Programın sahip olduğu şifre üretme yeteneği, çeşitli uzunluklarda ve küçük karakter, büyük karakter, sayılar, özel semboller gibi harfleri kullanarak en güçlü şifrelerin oluşturulmasını hedefliyor. İstediğiniz şifrelerin kullandığınız güvenlik standardına göre üretilmesi sayesinde herhangi bir uyumsuzluk yaşamanız da engellenmiş oluyor.

Özellikle kafeler, iş yerleri ve topluma açık yerlerde kullanılacak olan internet bağlantılarına sızmalar olabileceği düşünüldüğünde iyi bir şifrenin ne kadar değerli olduğu ortaya çıkıyor. Bu nedenle kesinlikle kullanmanız gereken programlar arasında yer alığına inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Xirrus Wi-Fi Inspector

    Xirrus Wi-Fi Inspector ile çevrenizdeki WiFi ağları denetleyebilirsiniz
  • Wi-Fi Scanner

    Çevrenizdeki kablosuz ağ bağlantılarını en kolay yoldan incelemek ve yönetmek için kullanabileceğiniz kaliteli bir araç.
  • Serial Key Generator

    Serial Key Generator, hazırlamış olduğunuz yazılımlar için ürün anahtarları hazırlayabileceğiniz başarılı bir programdır.
  • D Password Generator

    D Password Generator sayesinde bilgisayarınızda en karmaşık şifreleri hemen oluşturabilirsiniz.
  • Advanced Password Generator

    Advanced Password Generator ile rastgele oluşturacağınız parolalar sayesinde güvenliğinizi arttırabilirsiniz
  • Random Password Generator

    Random Password Generator ile kırılması neredeyse imkansız güçlü parolalar oluşturabilir ve parolalarınızı program sayesinde yönetebilirsiniz.
  • Username and Password Generator

    Username and Password Generator programı sayesinde rastgele kullanıcı adı ve şifre listeleri oluşturabilirsiniz.
  • Webmaster Password Generator

    Webmaster Password Generator programını kullanarak karmaşık şifreler oluşturabilir ve internette güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.