WiFi Dosya Transferi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
342 TOPLAM İNDİRME

WiFi Dosya Transferi mobil cihazlarınız ile bilgisayarlarınız arasında kolay dosya paylaşmak için kullanabilecğeiniz bir uygulamadır

WiFi Dosya Transferi eğer bilgisayarınız ile mobil cihazınız arasında dosya paylaşmak için kolay bir yöntem arıyorsanız size aradığınız çözümü sunacak bir kablosuz dosya transferi uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip yararlanabileceğiniz bir uygulama olan WiFi Dosya Transferi, temel olarak Android cihazınızı bir FTP sunucusuna dönüştürüyor ve içinde depolanan dosyalara aynı kablosuz ağ üzerindeki bilgisayarlardan erişilmesini mümkün kılıyor. Bu sayede Android cihazınızdan bilgisayarınıza ya da bilgisayarınızdan Android cihazınıza dosya göndermek için USB kablosunu bilgisayarınıza bağlama derdinden kurtuluyorsunuz, bilgisayar başında olmasanız bile dosya transferi yapabiliyorsunuz.

WiFi Dosya Transferi ile bilgisayarınıza bağlantı kurmak için şu adımları takip etmeniz gerkeiyor:

- WiFi Dosya Transferi uygulamasını Android cihazınız üzerinde çalıştırın

- Uygulama açıldıktan ve sunucu kurulduktan sonra ekranda size verilen IP numarasını kopyalayın

- Bu IP numarasını bilgisayarınızda açık olan dosya gezgininin adres satırına veya FTP istemcinize yapıştırın veyaz yazın, enter tuşuna basarak Android cihazınızdaki dosyalara erişin

WiFi Dosya Transferi çoklu dosya transferine, dosyaları silmenize, yeniden adlandırmanıza, kopyalamanıza, zip formatında sıkıştırmanıza veya zip dosyalarını açmanıza dahili dosya gezgini aracılığıyla izin veriyor. Ayrıca WiFi Dosya Transferi ile fotoğraflarınızı küçük resim görüntüleriyle görebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • T Share

    T Share, internet bağlantısına ihtiyaç duymadan Android cihazlarınızdan farklı platformlara çok hızlı dosya transferi yapabileceğiniz mükemmel bir Android dosya transferi uygulaması.
  • AirMirror

    AirMirror uygulamasını kullanarak diğer Android cihazlara uzaktan erişim sağlayabilirsiniz.
  • CLONEit

    CLONEit uygulamasıyla telefonunuzdaki verileri yedekleyebilir, iki telefon arasında kolayca dosya transferi yapabilirsiniz.
  • Mi Drop

    Mi Drop uygulaması, telefonunuzdaki resim, müzik, video ve diğer dosyalarınızı internet bağlantısı olmadan paylaşmanızı sağlıyor.
  • Portal - Wifi File Transfers

    Portal - Wifi File Transfers ücretsiz ve limitsiz olarak kullanabileceğiniz bir dosya transfer uygulamasıdır
  • CM Transfer

    Telefonunuzdaki pek çok dosyayı başkalarıyla hızlı bir şekilde paylaşmak için CM Transfer uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Kies air

    Android telefonunuzu internet tarayıcınız üzerinden uzaktan yönetmenizi sağlayan Kies air ile wi-fi üzerinden kablosuz dosya transferi mümkün.
  • AnyTrans

    Android telefon kullanıcıları için kablosuz dosya transferi, paylaşımı uygulaması