WiFi Keys

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.6/5 ZİYARETÇİ
2,505 TOPLAM İNDİRME

WiFi Keys, Android kullanıcıları için WiFi şifre kurtarma, kablosuz ağ şifresi öğrenme uygulaması.

WiFi Keys, Android cihazınızla bağlandığınız tüm kablosuz ağların şifresini görmek için kullanabileceğiniz WiFi şifre kurtarma ve oluşturma uygulaması.

Kablosuz ağ şifresi öğrenmek dışında ağınıza yabancı kişilerin erişimini engellemek adına kolayca güçlü şifreler oluşturabildiğiniz bir uygulama WiFi Keys. Bildiğiniz üzere Android cihazınızla bir kablosuz ağa bağlandığınız vakit sonrasında tekrar tekrar o ağın şifresini girmek durumunda kalmazsınız. Kablosuz ağın bulunduğu noktaya geldiğinizde cihazınız otomatik olarak o ağa bağlantı sağlar. Tabii ki kablosuz ağı unut derseniz şifreyi tekrar öğrenmek durumunda kalırsınız. WiFi Keys, bir kere bağlandığınız WiFi ağının şifresini hafızasına aldığından bu sorunla karşılaşmıyorsunuz.

Root’lu Android cihazlarla uyumlu olan uygulamayı WiFi şifresi kırma aracı olarak kullanamayacağınızı söylememe gerek yok sanırım.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wifi Fixer

    Wifi Fixer ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir WiFi sorun giderme uygulamasıdır
  • Swift WiFi

    Swift WiFi'yi kullanarak gittiğimiz yerlerde bağlanabileceğimiz tüm WiFi noktalarını keşfedebiliyoruz.
  • wiMAN Free WiFi

    wiMAN Free WiFi uygulaması, Android cihazlarınızı kullanarak çevrenizdeki kablosuz internet ağlarına bağlanmanıza yardımcı oluyor.
  • Wifi Manager

    Wifi Manager, Wifi bağlantılarınızı yöneterek gerekli bilgileri görebilmenizi sağlayan basit ve ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Wifi Scheduler

    Wifi Scheduler ile telefonunuz bir ağa bağlı değilken Wifi otomatik olarak kapatılır ve pil ömründen tasarruf edilmiş olur.
  • Fly WiFi

    Fly WiFi, Android akıllı cihazlarınız ile bağlandığınız WiFi'lerin kontrol ve yönetimini sağlayabileceğiniz ücretsiz ve yararlı bir uygulama.
  • Wifi Analyzer

    WiFi Analyzer uygulaması sayesinde Android cihazınız için en uygun kablosuz ağı tespit edebilirsiniz.
  • Droid Over Wifi

    Droid Over Wifi, aynı WiFi bağlantısını kullanarak Android cihazlarınızın yönetimini bilgisayarınız üzerinden gerçekleştirmenizi sağlayan yararlı ve ücretsiz bir uygulamadır.