Wifi Remote Play

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
89 TOPLAM İNDİRME
306 MB DOSYA BOYUTU

Wifi Remote Play, Klasik Media Player ve VLC gibi popüler medya oynatıcıları uzaktan yönetebileceğiniz yararlı bir Android kumanda uygulaması.

Wifi Remote Play, son derece sade ve basit tasarımı ile öne çıkan yararlı bir Android uzaktan kumanda uygulaması. Fakat bu uygulama ile bir televizyonu değil WiFi bağlantısı üzerinden Klasik Media Player ya da VLC gibi medya oynatıcıları kontrol edebiliyorsunuz.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde dizi, film ve belgesel izlerken oynat, durdur, kapat, ilerlet vb. oynatıcı fonksiyonlarını Android cihazlarınız ile kolayca yapabilime imkanına sahip oluyorsunuz.

Sadece 2 medya oynatıcıyı desteklemesine rağmen oldukça popüler olan bu uzaktan kumandayı indirerek sizde Android mobil cihazlarınızı birer kumandaya dönüştürebilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan şey uygulama ile oynatıcının aynı WiFi bağlantıları üzerinde olan cihazlarda çalışıyor olması.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Camera Remote Control

    Camera Remote Control uygulaması fotoğraf makinelerinizi uzaktan kontrol edebilmenizi sağlıyor.
  • Helicon Remote

    Helicon Remote uygulaması Android cihazlarınızı profesyonel kameralarınız için uzaktan kumandaya dönüştürüyor.
  • GOM Remote

    Android GOM Remote uygulamasıyla bilgisayarınızdaki Gom Player'ı veya PowerPoint sunumlarınızı uzaktan kontrol edebilirsiniz.
  • PS4 Remote Play

    PS4 Remote Play uygulaması ile favori PlayStation oyunlarınızı Xperia telefon ve tabletinizde DualShock 4 kontrolörü ile oynayabilirsiniz.
  • ASUS Remote Camera

    ASUS Remote Camera uygulamasını kullanarak Android mobil cihazlarınızdaki kamerayı ASUS ZenWatch akıllı saatinizden kontrol edebilirsiniz.
  • ZY Play

    Kaliteli fotoğraflar çekebileceğiniz bir uygulama
  • Google Play Movies

    Google Play Filmler, Android telefonlar için film takip uygulamasıdır.
  • Digiturk Play

    Digiturk Play, Digiturk’un Android işletim sistemine sahip cihazlar için hazırladığı bir mobil uygulama.