Wild Tiger Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
231 TOPLAM İNDİRME

Wild Tiger Simulator 3D simülasyon oyunları oynamaktan zevk alan bünyelerin hoşuna gidecek bir yapım.

Wild Tiger Simulator 3D ücretsiz olarak oynayabileceğimiz eğlenceli bir simülasyon oyunu. Ortalama bir kalite seviyesinde yer alsa da bu oyun simülasyon oyunlarından keyif alan oyunseverlerin hoşuna gidecektir. Hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bu oyunda vahşi bir kaplanın kontrolünü elimize alıyoruz.

Oyun her ne kadar simülasyon kategorisinde yer alsa da bir nebze de olsa RPG öğeleri içeriyor. Vahşi doğada çıktığımız bu mücadelede filler ve zebralar başta olmak üzere birçok vahşi hayvanla karşı karşıya geliyoruz. Elbette bu karşılaşmalar sakin bir şekilde gerçekleşmiyor. Karşılıklı saldırılar sonucunda mücadeleyi kazanan hayatta kalıyor.

Oyundaki atmosfer gerçekçi ses efektleri ve ambiyans müzikleri ile desteklenmiş. Bu da oyunda hoşumuza giden ayrıntılar arasında yer alıyor. Grafik disiplininde oyun bir nebze puan kaybediyor fakat gelecek güncellemelerle giderilebilecek türden detaylar mevcut.

Genel olarak Wild Tiger Simulator 3D eksikleri olan fakat yine de oyunculara keyifli vakit geçirtmesini bilen bir oyun. Simülasyon oyunlarından hoşlanıyorsanız bu oyunu denemeniz gerektiğini düşünüyorum.

Emircan Erdoğan

Wild Tiger Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
80 TOPLAM İNDİRME

Wild Tiger Simulator 3D vahşi doğada mücadele veren bir kaplanın kontrolünü ele aldığımız bir oyun.

Wild Tiger Simulator 3D Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak dikkat çekiyor. Alışkın olduğumuz simülasyon oyunlarından bir hayli farklı bir çizgide ilerleyen Wild Tiger Simulator 3D'de vahşi doğada hayatta kalmaya çalışan bir kaplanın kontrolünü ele alıyoruz.

Simülasyon oyunlarında ilk dikkat çeken noktalardan birisi de hiç şüphesiz ki grafiklerdir. Fakat Wild Tiger Simulator 3D'nin en iyi olduğu konulardan biri ne yazık ki grafikler değil. Ortalama kaliteye sahip olan bu grafiklerin birkaç güncellemeyle düzeltilebileceği fikrindeyim.

Asıl önemli olan detay, oyunun sunduğu atmosfer ve oynanış deneyimi. Bu konularda oyun gerçekten iyi bir seviyede yer alıyor. Zaten ilgi çekici bir tema işlediği için ufak tefek eksikleri görmezden gelip kendimizi oyuna bırakabiliyoruz.

Kaplanın kontrolünü alıp vahşi doğaya çıktığımızda her şey toz pembe ilerlemiyor. Zebralar ve vahşi filler başta olmak üzere birçok vahşi hayvanla karşı karşıya geliyoruz. Bu karşılaşmalar son derece çetin bir atmosferde geçiyor ve üstesinden gelmek pek kolay olmuyor. Verdiğimiz mücadeleyi de hesaba katarsak oyunun tümüyle bir simülasyon oyunu olmaktan ziyade bir nebze de olsa RPG öğeleri içerdiğini söyleyebiliriz.

Genel olarak Wild Tiger Simulator 3D, birçok oyuncunun hoşuna gidecek bir oyun. İlginç bir tema üzerinde durması onu kısa zamanda popülerler arasına sokacaktır.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wild Crocodile Simulator 3D

    Wild Crocodile Simulator 3D, ücretsiz olarak oynayabileceğimiz aksiyon dozu yüksek bir simülasyon oyunu.
  • Wild Eagle Hunter Simulator 3D

    Wild Eagle Hunter Simulator 3D, gök yüzünün fatihi olarka bilinen kartalları kontrol ederek özgürce uçarak avlanacağınız bir Android simülasyon oyunu.
  • Wild Wolf Simulator 3D

    Wild Wolf Simulator 3D, doğal yaşamda bir kurt olarak gittikçe güçlenmeye ve ölmemeye çalışacağınız heyecanlı bir Android simülasyon oyunu.
  • Wild Lion Simulator 3D

    Wild Lion Simulator 3D tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz eğlenceli bir aslan simülasyonu oyunudur.
  • Wild Cheetah Sim 3D

    Wild Cheetah Sim 3D vahşi bir çitayı yönettiğiniz bir simülasyon oyunudur
  • Gorilla Simulator 3D

    Gorilla Simulator 3D ilginç bir simülasyon oyunudur
  • Heavy Excavator 3D Simulator 2

    Heavy Excavator 3D Simulator 2 gerçekçi bir simülasyon oyunudur
  • Subway Simulator 3D

    Subway Simulator 3D, bir vatman olarak metro sürmenizi amaçlayan bir simülasyon oyunudur.