wiMAN Free WiFi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,220 TOPLAM İNDİRME
5.6 MB DOSYA BOYUTU

wiMAN Free WiFi uygulaması, Android cihazlarınızı kullanarak çevrenizdeki kablosuz internet ağlarına bağlanmanıza yardımcı oluyor.

wiMAN Free WiFi uygulaması, Android mobil cihazlarını kullanarak çevrelerindeki ücretsiz WiFi ağlarını tespit etmek ve kullanmak isteyen kullanıcıların denemeleri gereken kablosuz ağ bulma araçları arasında yer alıyor. Ancak bu şekilde anlattığımızda ağlara izinsiz giriş sağlayan bir uygulama olduğu algısı uyanmasın, zira uygulamanın temel işlevi diğer kullanıcılar tarafından gönüllü olarak paylaşılan ağlar için gereken kullanıcı adı ve şifrelerini sunabilmesi.

Oldukça kolay kullanılır bir arayüze sahip olan uygulama, yüklediğinizde hemen kullanılabilir hale geliyor ve daha sonra hemen WiFi ağlarını taratmaya başlayabiliyorsunuz. Özellikle kafe, otel gibi mekanların kablosuz ağlarının şifrelerini sunabilen wiMAN Free WiFi, bireysel kullanıcıların da gönüllü olmaları halinde kablosuz ağ şifrelerini sunmalarına izin veriyor.

Çevrenizde bulunan kablosuz ağları bir harita üzerinde gösterebilen uygulama, haritanın offline olarak da kullanılabilmesi sayesinde kendiyle bir çelişkiye düşmüyor ve internetsiz kaldığınızda yardımınıza koşabiliyor.

Tabii ki harita üzerinde değil de listeler içerisinde ücretsiz kablosuz internet bağlantılarını görüntülemek isteyenler de şehir bazlı listelere göz atabiliyorlar. Ayrıca bulunduğunuz konumun yakınlarında bulunan bir WiFi varsa direkt olarak sizi o ağa bağlayabilmesi sayesinde bu konudaki zahmeti oldukça azaltmayı da başarabiliyor.

Dileyen kullanıcılar bağlandıkları ağ üzerinde bir hız testi de uygulayarak ihtiyaçlarını karşılayıp karşılayamayacaklarını da öğrenebiliyorlar. Bağlanılan ağda kaç kişinin olduğu, kaç gigabytelık bir veri harcamasının yapıldığı ve erkek kadın oranı ile yaş bilgileri de yine uygulamanın sunduğu ilginç istatistikler arasında.

Ücretsiz internet bağlantılarına ulaşmak isteyen kullanıcılar kesinlikle WiFi şifre çözücü olan wiMAN Free WiFi'ı es geçmesinler.

Yiğit Ekim Demir

wiMAN Free WiFi

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,928 TOPLAM İNDİRME

wiMAN Free WiFi uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kolayca çevrenizdeki WiFi şifrelerini bulabilirsiniz.

wiMAN Free WiFi uygulaması, iPhone ve iPad kullanıcılarının çevrelerinde yer alan kablosuz internet ağlarını keşfetmelerini ve onlara bağlanabilmelerini sağlayan bir WiFi şifre bulma uygulaması olarak karşımıza çıktı ve ücretsiz olarak kullanılabiliyor. Fakat uygulamanın yasadışı bir şekilde kablosuz ağların şifrelerini kırdığını düşünmeyin, zira kullandığınızda karşınıza çıkan ağ ve şifreler kafe, otel gibi topluma açık olan mekanların internet şifreleri oluyorlar yahut gönüllü wiMAN Free WiFi kullanıcılarının kendi şifreleri olarak karşımıza çıkıyorlar.

Uygulamayı kullanmaya başladığınızda bir harita üzerinde çevrenizde bulunan kablosuz ağları hemen keşfetmeye başlayabiliyor ve dilerseniz ağların bulunduğu konuma giderek direkt bağlantı kurabiliyorsunuz. Varolan bu haritayı offline olarak da kullanabildiğiniz için uygulamayı açtıktan sonra tek yapmanız gereken size en yakın konumu bulmaktan ibaret.

Harita kullanmayı istemeyenler liste halinde de nerelerde ücretsiz kablosuz ağlara erişebileceklerini görebiliyorlar. Hatta yakınlarda bulunan ağlara otomatik bağlanma seçeneğini aktif ederseniz ağ aramanıza bile gerek kalmıyor ve telefonunuz çevredeki WiFi bağlantılarına kendi kendine bağlanmaya başlıyor.

Varolan ağlardaki kullanıcılara dair genel istatistikler de barındıran uygulama, bunun yanında ağ üzerinde hız testleri yaparak sizi memnun etmeyecek ağlardan uzak kalmanıza da yardımcı oluyor. Dolayısıyla genel olarak kullanıcıların en rahat şekilde ücretsiz olarak çevrelerindeki internet ağlarına bağlanmaları için gereken her şeyi sunabildiğini söyleyebilirim.

Özellikle gezginler ve sık sık dışarıda vakit geçirenler wiMAN Free WiFi uygulamasını es geçmesinler derim.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • FREE WiFi Password Recovery

    FREE WiFi Password Recovery, Android cihazlarınız ile bağlandığınız WiFi'ların şifrelerini saklayarak daha sonra kolayca kullanmanızı ya da paylaşmanızı sağlar.
  • Connect Free WiFi Internet

    Connect Free WiFi Internet uygulaması ile ücretsiz Wi-Fi noktalarını bulabiliyorsunuz.
  • Wifi Fixer

    Wifi Fixer ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bir WiFi sorun giderme uygulamasıdır
  • Swift WiFi

    Swift WiFi'yi kullanarak gittiğimiz yerlerde bağlanabileceğimiz tüm WiFi noktalarını keşfedebiliyoruz.
  • WiFi Keys

    WiFi Keys, Android kullanıcıları için WiFi şifre kurtarma, kablosuz ağ şifresi öğrenme uygulaması.
  • Wifi Manager

    Wifi Manager, Wifi bağlantılarınızı yöneterek gerekli bilgileri görebilmenizi sağlayan basit ve ücretsiz bir Android uygulaması.
  • Wifi Scheduler

    Wifi Scheduler ile telefonunuz bir ağa bağlı değilken Wifi otomatik olarak kapatılır ve pil ömründen tasarruf edilmiş olur.
  • Fly WiFi

    Fly WiFi, Android akıllı cihazlarınız ile bağlandığınız WiFi'lerin kontrol ve yönetimini sağlayabileceğiniz ücretsiz ve yararlı bir uygulama.