Wind-up Knight 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
391 TOPLAM İNDİRME
221 MB DOSYA BOYUTU

Wind-up Knight 2 başarılı bir platform oyunudur

Wind-up Knight 2 bize klasik bir eğlenceyi gelişmiş grafiklerle sunan eğlenceli bir mobil platform oyunudur.

Android işletim ssitemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz ilerlemeli bir oyun olan Wind-up Knight 2'de maceraya ilk oyunda kaldığımız yerden devam ediyoruzç Hatırlanacağı üzere ilk oyunda şovalyemiz prensesini kurtarmak için kara şovlayenin peşine düşüyordu ve birçok ölümcül engeli aşmaya çalışıyordu. Yeni oyunda da yine karşımıza çıkan engelleri aşmaya çalışıyoruz ve geliştirilmiş mekaniklere sahip bulmacaları çözmeye çalışıyoruz.

Wind-up Knight 2 oldukça eğlenceli bir yapıya sahip. Oyunda sürekli ilerleyen kahramanımızı kontrol ederken önümüze çıkan engeller karşısında doğru zamanlama ile belirli hareketler yapmalıyız. Kimi zaman dikenli kapanlardan kaçmak için zırlarken kimi zaman duvarların altından yuvarlanarak geçmemiz gerekiyor. Bunun yanında düşmanlarımızı kılıcımızla devre dışı bırakmalı ve yolumuza devam etmeliyiz. Bütün bu işleri yaparken bir yandan da tepemize düşen kayaları ve çeşitli objeleri takip etmeli ve kalkanımızla bunları engellemeliyiz.

Wind-up Knight 2 bize kahramanımızı kişiselleştirmek için farklı seçenekler ve uzun bir oynanış süresi sunuyor.

Can Erdil Şentürk

Wind-up Knight 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
150 TOPLAM İNDİRME

Wind-up Knight 2 oldukça eğlenceli bir platform oyunudur

Wind-up Knight 2 oldukça eğlenceli bir yapıya sahip olan ve iOS işletim sistemini kullanan iPhone ve iPad'lerinizde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz ilerlemeli bir mobil oyundur.

Mario gibi klasik oyunlarla yaygınlaşan platform oyunu türünde bir oyun olan Wind-up Knight 2 bize ilk oyunda kaldığımız yerden maceraya devam etme imkanı veriyor. İlk oyunda kahraman bir şovalyeyi kontrol ederek prensesini zalim kara şovalyeden kurtarmasına yardımcı oluyorduk. Yeni oyunda yine ölümcül tuzaklarla ve düşmanlarla karşılaşıyoruz; fakat bu sefer daha gelişmiş bulmacalar bizleri bekliyor. Oynanıştaki değişen öğelere grafikler de uyum sağlıyor ve çok daha hoş görünen grafikler eğlence katsayısını arttırıyor.

Wind-up Knight 2'de temel amacımız karşımıza çıkan tuzakları ve düşmanları aşarak bölümleri tamamlamak. Bu iş için kimi zaman tuzakların üzerinden zıplıyor, kimi zaman düşmanlara kılıcımızla meydan okuyor, kimi zaman da duvarların altından yuvarlanıyoruz. Bütün bunlara bir de kafamıza düşen cisimlerden kalkanımız yardımıyla korunmak ekleniyor. Oyunda zamanlama ve reflefksler bu nedenle önemli olmakta.

Wind-up Knight 2 hem yoğun aksiyon dolu oynanışı hem de kaliteli grafikleriyle tatmin edici bir oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wind-up Knight

    Wind-up Knight yüksek eğlence sunan bir platform oyunudur
  • Tales of Wind

    Şehri şeytani güçlerden kurtarın.
  • Glue Knight

    Glue Knight, reflekslerinizi ve sabrınızı zorlayacak harika bir 2 boyutlu ilerlemeli platform oyunu. Oyunun geniş haritasında bölümleri geçmeye çalışırken aynı zamanda düşmanlarınıza ve tuzaklara dikkat etmelisiniz.
  • Nonstop Knight 2

    Zindanları keşfet ve düşmanlarla savaşmaya hazır ol.
  • Knight of Wind

    PvP savaşlarına katılacağız.
  • LEGO Nexo Knight: Merlok

    LEGO Nexo Knight: Merlok mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Knight And Magic

    Knight And Magic, anime savaşçıları kontrol ettiğiniz online macera, mmorpg oyunu.
  • Tap Knight and the Dark Castle

    Tap Knight and the Dark Castle, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz aksiyon rpg oyunu.