Winter Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME
57 MB DOSYA BOYUTU

Kış temalı bir atmosfer de hayatta kalmaya çalışacağız.

Winter Game’in başarılı mobil oyunlarından bir tanesi olan Winter Survival oyuncularına aksiyon dolu anlar yaşatmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Android ve iOS platformu için oynaması ücretsiz olarak yayınlanan Winter Survival mobil platformda aksiyon oyunları arasında yer alıyor. Gerçekçi yapısı ile günümüze kadar oyuncuları tatmin etmeyi başaran yapım düzenli olarak güncellemeler de almaya devam ediyor.

Orta çağ temalı bir yapıda hayatta kalma mücadelesi vereceğimiz oyunda kış şartları ve karanlık bir atmosfer bizleri bekleyen detaylar arasında yer alıyor.

Ekranda yer alan joyistickler yardımı ile karakterimizi üçüncü şahıs kamera açıları eşliğinde kontrol edecek, birbirinden farklı tehlikelere karşı mücadele edeceğiz.

Hayatta kalma tabanlı olarak oynanabilecek olan oyun içerisinde çok sayıda farklı tehlike de karşımıza çıkacak. Oyuncular aldıkları kararlar ile bu tehlikelere karşı mücadele edecekler.

Yapım 500 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor.

Doğukan Çağlakpınar

Winter Survival

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
547.7 MB DOSYA BOYUTU

Kış temalı bir atmosfer de hayatta kalmaya çalışacağız.

Hayatta kalma odaklı yapısı ile mobil platformda oyuncuların ilgisini çekmeye devam eden Winter Survival günümüzde 500 binden fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediliyor.

Android ve iOS platformunda oynaması ücretsiz bir aksiyon oyunu olarak piyasaya sürülen Winter Survival karanlık atmosferi ve gerçekçi yapısı ile oyunculara sürükleyici bir hikâye deneyimi sunuyor.

Oyun içerisinde karakterimizi kontrol ederek şiddetli kış günlerinde birbirinden farklı tehlikeye karşı mücadele edecek, hayatta kalabilmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Ses efektleri ve görsel efektler ile oyuncuların yüzünü güldüren yapım kitlesini de artırmaya devam ediyor.

Gerçek zamanlı olarak da oynanabilen oyun da sohbet sistemi ile arkadaşlarımız ile de konuşma fırsatı bizleri beklerken oyuncular karanlık ve kış temalı bir atmosfer de hayatta kalabilmenin yollarını arayacaklar.

Winter Game tarafından geliştirilen ve yayınlanan oyun üçüncü şahıs kamera açılarına sahip.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Jurassic Survival APK

    Jurassic Survival APK, dinozorlarla savaştığınız, adada hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir Android oyunu. Jurassic Survival oynaması ücretsiz!
  • Cube Survival Story

    Aksiyon dolu anlara dahil olacağız.
  • Last Player Survival : Battlegrounds

    Hayatta kalmak için savaşacağız.
  • Project Winter Mobile

    Arkadaşların ile hayatta kal ve yardım çağrısında bulun. Ancak, içindeki hainlere dikkat et! Project Winter Mobile ile heyecan dolu aksiyon yaşa.
  • WithstandZ - Zombie Survival

    Zombi istilasına uğramış bir şehirde hayatta kalma mücadelesi vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Zombie Forest HD: Survival

    Zombi istilasından kurtularak hayatta kalmak için aksiyon dolu savaşlara katılacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Rules of Survival

    Rules of Survival İndir Android: Google Play'de en çok indirilip oynanan battle royale oyunları arasında
  • Winter Critical Strike

    Gerçekçi bir FPS deneyimi bizleri bekliyor olacak.