Wire Defuser

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME

Sinsice hazırlanmış tuzaklarla dolu saatli bombaları etkisiz hale getirmenizi gerektiren bir zeka oyunu arıyorsanız Wire Defuser tam da aradığınız şey.

Belki ölüm kalım meselesidir, belki zamanın kısıtlı olmasıdır, bombaları etkisiz kılmak için verilen mücadelenin oldukça heyecan verici olduğunu hepimiz biliyoruz. Wire Defuser isimli oyun da tamamen bu hissiyat üzerine kurulmuş olan bir mekanik ile geliyor. Yüksek hız ve beceri gerektiren bir oyun olan Wire Defuser, Bulkypix mutfağından çıkan, hem Android hem de iOS için iddialı bir giriş yapamayı başaran orijinal bir çalışma.

Bombayı etkisiz hale getirmeye çalıştığınız bu oyunda ayrı itina gerektiren bir sürü kablo, buton, şalter ve sayaç bulunuyor. Sizin de göreviniz doğru sıralama ve tekniği keşfederek elinizin altındaki tehlikeyi durdurmak. Tabii kritik bir hata yapma durumunda olacakları siz de tahmin edebiliyorsunuz. Büyük bir patlamaya engel olmak için hassas davrandığınız kadar el çabukluğu ve kıvrak zekaya da ihtiyacınız olacak.

Bombaları etkisiz hale getirme işini merak ediyorsanız ve bunu eğlenceli bir oyun ile öğrenmek istiyorsanız ücretsiz olarak indirebileceğiniz Wire Defuser hoşunuza gidecektir.

Alper Çetiner

Wire Defuser

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Sinsice hazırlanmış tuzaklarla dolu saatli bombaları etkisiz hale getirmenizi gerektiren bir zeka oyunu arıyorsanız Wire Defuser tam da aradığınız şey.

Bombaları etkisizleştirmenin asıl adrenalini ölüm kalım meselesi mi yoksa kısıtlı olan zaman mıdır konusu tartışıladursun, bu heyevanı mobil platforma aktarmayı başaran bir mobil oyun var. Wire Defuser isimli bu hızlı tempolu beceri oyununda önünüzde büyük hadarlar verecek bombaları durdurmanız gerekiyor ve karşınıza çıkanlar kablolar, butonlar, şalterler, sayaçlar ve benzeri engeller. Bunları doğru zamanlama ile kavradığınız noktada görevinizi başarı ile tamamlayabiliyorsunuz. Aksi takdirde işiniz oldukça zor olacaktır.

Bulkypix yapımı bir oyun olan Wire Defuser hem Android hem de iOS platformlarında oldukça ilgi görmeyi başardı. Doğru sıralama ile çözmeniz gereken bir bulmacanın içinde bulunduğunuzu belirterek yanlış hamleler yapmanın kritik bir hatadan sonra bölümü kaybetmenize neden olacaktır. Bu nedenle önünüze dizili olan seçenekleri kelimenin tam anlamıyla iyi okumanız gerekiyor. El becerisi ve zeka oyunları sizi bekliyor olacak.

Bombaların nasıl etkisiz hale getirileceği konusunda dizginlenemez bir iştahı olanlara bu oyun eğitici olmakla birlikte oldukça da sürükleyici gelecektir. İşin en güzel tarafı ise ücretsiz olarak indirilebiliyor olması.

Alper Çetiner

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wire SorryBro

    Wire SorryBro, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Amazing Wire

    Amazing Wire, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çizgisel bir beceri oyunudur.
  • Wire

    Wire uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan multimedya veya klasik mesajlar gönderebiliyorsunuz.
  • Wire Flow

    Wire Flow uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda mockup çizimleri yapmaya başlayabilirsiniz.
  • Minion Wire

    Zorlukları tamamlamaya çalışacağız.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!