Wire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
270 TOPLAM İNDİRME
7.9 MB DOSYA BOYUTU

Wire uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan multimedya veya klasik mesajlar gönderebiliyorsunuz.

Wire uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizde kullanabileceğiniz bir mesajlaşma uygulaması olarak hazırlanmış ancak pek çok diğer mesajlaşma uygulamasına göre daha güzel ve kullanışlı bir arayüze sahip olduğunu söyleyebilirim. Ücretsiz olarak sunulması ve hemen öğrenilebilmesi sayesinde hem dostlarınız hem de aileniz ile kolaylıkla iletişim kurabileceğinize inanıyorum. Ayrıca uygulamanın Skype'ın eski çalışanları ve ortakları tarafından hazırlanması, önümüzdeki dönemde yoğun bir gelişme potansiyeli olduğunu bizlere gösteriyor.

Uygulama içerisinde hem klasik yazılı mesajlar göndermek mümkün, hem de HD kalitede ses iletebilen sesli mesaj sisteminden faydalanmak, SoundCloud ve YouTube içeriklerini göndermek, hatta resimler göndermek de mümkün.

Fakat bu içerikler diğer uygulamalar gibi mesajın içerisinde sırıtmıyorlar ve çok daha güzel görünen bir şekilde mesajlarla harmanlanıyorlar. Yazılı olarak derdinizi anlatamadığınızı düşünüyorsanız hemen sesli mesaja geçiş yapabiliyor ve böylece iletişiminizi kesintisiz bir şekilde sürdürebiliyorsunuz.

Elbette uygulamanın aktif bir şekilde işlev gösterebilmesi için 3G veya Wi-Fi internet bağlantınızın aktif olması gerekiyor. Ancak 3G'de devamlı olarak sesli mesajların gönderilmesinin kotanız üzerinde negatif bir etkisi olabileceğini de unutmamalısınız.

Wire'ın çapraz platform bir uygulama olması nedeniyle iOS işletim sistemli mobil cihazlardan faydalanan arkadaşlarınız da sizin gibi aynı sistemi kullanabileceklerdir. Dolayısıyla yüklediğinizde hepsine birden ulaşabilmek için fırsatınız var. Yeni ve kaliteli bir mesajlaşma uygulaması arayanlar göz atmadan geçmesinler.

Yiğit Ekim Demir

Wire

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
77 TOPLAM İNDİRME
10.8 MB DOSYA BOYUTU

Wire uygulaması sayesinde iPhone ve iPad cihazlarınızdan arkadaşlarınıza multimedya veya standart mesajları gönderebilirsiniz.

Wire uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kullanabileceğiniz ücretsiz mesajlaşma uygulamaları arasında ve hem çok güzel görünen arayüzü hem de hızı ve kullanışlı yapısı ile dikkatleri üzerine çekiyor diyebilirim. Skype'ın eski çalışanları tarafından hazırlanmış ve yayınlanmış olması ise deneyimli ellerden geldiğini bizlere gösteriyor. Her ne kadar çok sayıda farklı mesajlaşma uygulaması kendisine yazılım dünyasında yer bulsa da, Wire'ın bilhassa görselliğe önem veren ve ek özelliklere ihtiyaç duyan kullanıcılar için hazırlandığı ortada.

Uygulamanın temel özelliklerini sıralamak gerekirse;

  • Yazılı mesajlar gönderme
  • HD sesli mesajlar gönderme
  • Soundcloud videoları paylaşma
  • YouTube videoları paylaşma
  • Fotoğraf ve resimler gönderme

Uygulamanın içerisinde gönderdiğiniz linkler, sesler, videolar gibi etkenlerin hepsini yazılar içerisinde uyumlu bir şekilde görebiliyorsunuz. Bu sayede mesajlar arasında dolanırken kafanızın karışması ya da içerikleri düzensiz olarak taramak gibi durumlarla karşılaşmak da mümkün değil.

Birebir mesajlaşmaların yanında grup sohbetlerine de izin veren Wire, aynı zamanda Android platformunda da yayınlandığı için tüm arkadaşlarınıza ulaşabileceğinize inanıyorum.

Wire'ın çalışması esnasında tabii ki 3G veya Wi-Fi bağlantınızın aktif olması gerekiyor fakat HD sesli mesaj gönderimlerinin kota üzerinde negatif etkileri olabileceğini unutmamalısınız.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wire Flow

    Wire Flow uygulaması sayesinde Android cihazlarınızda mockup çizimleri yapmaya başlayabilirsiniz.
  • Wire SorryBro

    Wire SorryBro, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Amazing Wire

    Amazing Wire, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz çizgisel bir beceri oyunudur.
  • Wire Defuser

    Sinsice hazırlanmış tuzaklarla dolu saatli bombaları etkisiz hale getirmenizi gerektiren bir zeka oyunu arıyorsanız Wire Defuser tam da aradığınız şey.
  • Minion Wire

    Zorlukları tamamlamaya çalışacağız.
  • RTÜK İletişim Merkezi

    RTÜK İletişim Merkezi uygulaması izleyicilerin programlar hakkındaki şikayetlerini ulaştırabileceği ücretsiz bir iletişim platformu.
  • LoL Messenger

    LoL Messenger isimli uygulama, League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurmanızı sağlıyor. Bu sayede siz oyunda değilken bile League of Legends hesabınızdaki kişileriniz ile iletişim kurabiliyorsunuz.
  • IM+

    IM+, 2010 yılının en popüler çoklu iletişim protokollerini desteleyen, platform bağımsız, tüm iletişim servislerini desteleyen ücretsiz bir sohbet uygulamadır.