Wolfenstein 3D

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
492 TOPLAM İNDİRME
29.3 MB DOSYA BOYUTU

Wolfenstein 3D klasik FPS oyununun mobil versiyonudur

Wolfenstein 3D, FPS türünün atası olan aynı ada sahip klasik oyunun günümüz teknolojisiyle uyumlu hale getirilmiş mobil versiyonu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir FPS oyunu olan Wolfenstein 3D, çıktığı dönem video oyunlarında yeni bir devri başlatmış ve günümüzün yüksek kaliteli Call of Duty, Battlefield ve benzeri FPS yapımlarının temelini atmıştı. 2. Dünya Savaşı sırasında geçen kurgusal bir hikayeye sahip olan Wolfenstein 3D'de gizli bir müttefik ajanı olan B.J. Blazkowicz'i yönetiyoruz ve acımasız Nazi güçleriyle savaşıyoruz. Oyunda temel amacımız Naziler'in korku hikayelerine konu olmuş ünlü Wolfenstein kalesinden kaçmak ve Nazi rejimini yok etmek. Bu iş için kahramanımız Blazkowicz silahlarını kuşanırken onu yönlendiriyoruz ve nişan alma yeteneklerimizi konuşturuyoruz.

Wolfenstein 3D dokunmatik ekranlarla uyumlu yeni kontrol sistemi, yüksek çözünürlüklü ekranlarla uyumlu grafikleri ile oyunun orijinal halinin geliştirilmiş versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun ücretsiz versiyonu içerisinde ilk 3 bölümü oynayabiliyorsunuz. 3. bölümden sonrasının kilidini uygulama içi satın alım yöntemiyle açabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Wolfenstein 3D

ÜCRETSİZ
x
x
5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7,627 TOPLAM İNDİRME

En eski 3 boyutlu FPS oyunlarından olan Wolfenstein 3D'yi artık internet tarayıcınızı kullanarak oynayabilirsiniz.

1992 yılında ID Software tarafından üretilen ve ilk 3 boyutlu first person shooter (FPS) oyun olan Wolfenstein 3D’yi yeniden oynamak istiyorsanız ID Software’ı satın alan Bethesda Softworks’un internet tarayıcılar için hazırladığı bu versiyonu çok seveceğinizden eminim.

Bir Alman kalesinde 2. Dünya Savaşı sırasında Hitler’in peşinde olduğumuz bu oyun türünün ilk örnekleri arasında yer alıyor ve çıktığı günden beri özellikle eski oyuncuların hala kalbinde. Eskiler o günleri yadetmek için yeniler ise bugün oynadıkları Call of Duty ve benzeri oyunların temellerinin nasıl atıldığını görmek için kesinlikle bu versiyona göz atmalılar.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pixel Gun 3D

    Minecraft grafikleri eşliğinde online FPS oynamayı denemediyseniz Pixel Gun 3D'nin sunmuş olduğu çeşitlilik sizi fazlasıyla mutlu edecektir.
  • Cover Fire

    Cover Fire, iPhone ve iPad'de ücretsiz oynanabilen, 3D Touch destekli tek TPS oyunu.
  • Deploy and Destroy

    Holywood yıldızlarının bulunduğu mobil FPS oyunu
  • MilkChoco

    Aksiyon ve macera dolu online FPS oyunu
  • N.O.V.A. Legacy

    Gameloft'un konsol kalitesinde bilim kurgu FPS oyunu
  • World War Heroes

    Zevkli ve keyifli bir FPS oyunu
  • CrossFire: Legends

    En iyi FPS oyunlarından CrossFire, şimdi mobilde!
  • Father.IO AR FPS

    Birbirinden güçlü silahları kontrol edebileceğiniz kaliteli bir FPS oyunu