Wonder Park Magic Rides

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME

Eğlenceye doyacağınız bu oyun ile kendi lunaparkınızı kurabilir ve dilediğiniz gibi tasarlayabilirsiniz.

Mobil oyun platformunda simülasyon kategorisinde yer alan Wonder Park Magic Rides, Android işlemciye sahip tüm cihazlarda sorunsuzca oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Etkileyici görüntü grafikleri ve ses efektleriyle güçlendirilmiş bu oyun ile hayalinizdeki lunaparkı kurabilirsiniz. Parkı dilediğiniz gibi tasarlayabilir ve donatabilirsiniz. Sıfırdan başlayarak inşa edeceğiniz lunaparkınızı ilgi uyandırıcı bir şekilde dekore ederek ziyaretçilerin dikkatini çekmelisiniz. Parkınızı doğru bir şekilde yöneterek daha fazla ziyaretçinin gelmesini sağlayabilirsiniz.

Park içine kurabileceğiniz trenler, dönme dolaplar, uçan sandalyeler ve daha birçok farklı eğlence aracı sizleri bekliyor. Parkı kurmak için kullanabileceğiniz onlarca farklı malzeme oyun içerisinde yer almaktadır. Ayrıca ziyaretçilerin satın alması için patlamış mısır, elma şekeri, dondurma gibi çeşitli yiyecekler bulunmaktadır. Hayalini kurduğunuz lunaparkı kurarak insanları eğlendirebilir ve arkadaşlarınızı parkınıza davet edebilirsiniz.

Binlerce oyun sever tarafından keyifle oynanan Wonder Park Magic Rides, simülasyon oyunları arasında oldukça ön plana çıkıyor. Sizlerde bu oyun sayesinde kendi parkınızın kralı olabilir ve yaratıcı fikirler ile eşsiz bir lunapark oluşturabilirsiniz. 

Doğukan Çağlakpınar

Wonder Park Magic Rides

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
125.6 MB DOSYA BOYUTU

Hayallerimizdeki parkı oluşturacağız.

Pixowl Inc imzası ile geliştirilen Wonder Park Magic Rides mobil simülasyon oyunu olarak iki farklı mobil platformda oyunculara sunuldu.

Önce Android ve daha sonra İOS platformu oyuncularına sunulan yapımda oyuncuları rengarenk bir ortam bekliyor olacak. Hayallerimizdeki lunaparkı oluşturmaya çalışacağımız yapımda zengin bir içerik kalitesi de bizleri bekliyor olacak. Oyuncular lunaparkları üzerinde diledikleri gibi değişiklikler yapabilecek, çeşitli süslemeler ile daha eğlenceli bir lunapark oluşturabilecekler.

Oldukça başarılı grafik açılarına sahip olan mobil simülasyon oyunuda parkımıza daha fazla müşteri çekebilmek için mücadele edecek ve bu konuda çeşitli adımlar atacağız. Parkın kurucusu olarak yeteneklerimizi göstereceğimiz oyunda dileyen oyuncular arkadaşlarının parklarını ziyaret edebilir ve yeni fikirler üretebilirler.

Tamamen ücretsiz olarak oynanan Wonder Park Magic Rides, şu sıralar 100 binden fazla oyuncu tarafından ilgiyle oynanıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wonder Valley

    Masallar diyarına yolculuk yaparak büyüleyici bir çiftlik kuracağınız macera dolu bir oyundur.
  • Theme Park Simulator APK

    Theme Park Simulator APK ile gerçekçi bir lunapark deneyimi yaşayacaksınız.
  • Idle Theme Park Tycoon

    Renkli dakikalar geçireceğiz.
  • Hero Park

    Kendi köyünüzü inşa ederek savaş kahramanlarına hizmet edeceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Idle Aqua Park

    Hayalinizde eğlence merkezini inşa edebileceğiniz benzersiz bir oyundur.
  • Magic School Story

    Kendi tasarladığınız okulu inşa ederek yeni öğrenciler eğitebileceğiniz sıra dışı bir oyundur.
  • Trailer Park Boys: Greasy Money

    Birçok farklı işle meşgul olarak yüksek meblağlar kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Click Park: Idle Building Roller Coaster Game

    Sıfırdan bir eğlence parkı kurabileceğiniz ve çok sayıda ziyaretçi çekebileceğiniz eğlenceli bir oyundur.