Wonder Wool

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
112 TOPLAM İNDİRME

Wonder Wool, tamamen ücretsiz olarak sunulan ve kaynağını Yunan mitolojisinden alan bir oyun.

Wonder Wool, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz sürükleyici bir mitolojik macera oyunu olarak dikkat çekiyor. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu aksiyon odaklı oyunda kaynağını Antik Yunan'a mitolojisinden alan bir hikayeye tanık oluyoruz.

Mitolojiye merakı olan herkesin ilgisini çekebilecek bir oyun olan Wonder Wool'daki temel amacımız ilahi güçlerimizi kullanarak kuzuları yönlendirmek ve sürünün tehlikelerden uzak durmasını sağlamak. Elbette bunu yapmak pek kolay olmuyor çünkü yolculuğumuz esnasında birçok engel ile karşılaşıyoruz. Bunlardan en tehlikeli olanları Cyclops adı verilen tek gözlü yaratıklar. Sürümüzü bu yaratıklardan uzak tutmak birincil görevlerimiz arasında yer alıyor.

Oyun esnasında dikkat etmemiz gereken tek tehlike bu canlılar değil. Bazı çevresel engeller de bizi yolumuzdan alıkoymak üzere önümüzde duruyorlar. Tanrısal güçlerimizi kullanarak sürümüzü güvende tutmalı ve karşımıza çıkan her engeli bertaraf etmeliyiz. Neyse ki bu güçlerimiz zamanla kademe atlıyor ve daha etkin bir seviyeye erişiyor.

El çizimi grafikleriyle beğenimizi kazanan oyunda kalite havası hakim. Açıkçası boşverilmiş bir noktasını bulamadık. Özellikle ücretsiz olduğunu hesaba katarsak Wonder Wool'un sundukları fazlasıyla tatmin edici. Eğer siz de aksiyon odaklı bir macera oyunu arıyorsanız Wonder Wool'u değerlendirmenizi öneriyorum.

Emircan Erdoğan

Wonder Wool

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

Wonder Wool, iOS cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon odaklı bir mitolojik macera oyunu.

Wonder Wool, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir macera oyunu olarak öne çıkıyor. Göz alıcı mekanlarda giriştiğimiz bu ilginç mücadele kaynağını Yunan mitolojisinden alıyor. Bu yüzden oyunda mitolojik yaratıklarla karşılaşıyoruz ve fantastik bir deneyim yaşıyoruz.

Oyundaki temel amacımız rüzgar estirme yeteneğimizi kullanarak koyunları yönlendirmek ve tek gözlü mitolojik yaratıklardan uzak durmak. Bu kötücül karakterler koyunlarımıza zarar vermek istiyorlar. Bizse bu hedefe ulaşmalarına engel olmaya çalışıyoruz. Elbette bu yolculuktaki tek düşmanımız bu yaratıklar değil.

Gittiğimiz yolda daha pek çok tehlike bizleri bekliyor. Hızlı kararlar vermeli ve bu kararları anında uygulayarak tehlikelerden sakınmalıyız. Neyse ki bu amaç uğruna kullanabileceğimiz bazı ilahi güçler var. Sahip olduğumuz güçleri kazandığımız tecrübe puanlarını kullanarak daha ileri aşamalara taşıyabiliyoruz.

Göze hoş gelen, kaliteli çevre modellemelerine yer verilen oyunda Antik Yunan'ın keşfedilmemiş köşelerine yolculuk ediyoruz. Eğer siz de mitolojiye meraklıysanız ve bu temaya odaklanan bir macera oyunu arıyorsanız Wonder Wool'u mutlaka denemelisiniz.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wonder Cube

    Wonder Cube ile harikalar diyarına yolculuk ediyoruz
  • Idle Wool

    Çiftlik inşa edecek çiftçilik yapacağız.
  • Pepi Wonder World

    Hikâyelerin içerisine giriş yapacağız.
  • Wonder Zoo - Animal Rescue

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz simülasyon oyunudur.
  • Wonder

    Yapay zeka teknolojisini kullanarak görseller oluşturabildiğiniz Wonder'da, aklınızdaki cümleyi yazın ve uygulamanın oluşturmasını bekleyin.
  • Wonder Tactics

    Wonder Tactics mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur
  • Wonder Wood

    Wonder Wood kendi çiftliğinizi kurabildiğiniz eğlenceli bir mobil oyundur
  • Photo Wonder

    Android için hazırlanan Photo Wonder ile kolayca fotoğraflarınıza makyaj yapabilir ve kusurları giderebilirsiniz.