WordOn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
103 TOPLAM İNDİRME

WordOn, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza oynayabileceğiniz bir kelime bir oyunudur.

WordOn, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kelime oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Bağımlılık yapıcı etkiye sahip bir kelime oyunu olan WordOn ile arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz.

Beyninizin sınırlarını zorlayabileceğiniz bir kelime oyunu olan WordOn, boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak karşımza çıkıyor. Renkli görselleri ve eğlenceli kurgusuyla mutlaka denemeniz gereken bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Birbirinden farklı özelliklere de sahip olan oyunda yüksek puanlara ulaşarak özelliklerin kilitlerini açabilir ve arkadaşlarınıza da meydan okuyabilirsiniz. Oyun sırasında arkadaşlarınızla sohbet edebilir ve farklı yetenek düzeylerinde oyun oynayabilirsiniz. Ayrıca oyunda kaldığınız yeri kaydedebilir ve başka bir cihazdan oyununuza devam edebilirsiniz. Profil kısmındada oyun istatistiklerinize erişebilirsiniz. Oyunda size verilen harflerle kelimeleri ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz. 

Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda dikkatli olmalı ve en kısa sürede kelimeleri ortaya çıkarmalısınız. Kelime oyunu sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyun olan WordOn'u sakın kaçırmayın.

WordOn oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

WordOn

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME
74 MB DOSYA BOYUTU

WordOn, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınıza oynayabileceğiniz bir kelime bir oyunudur.

WordOn, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir kelime oyunudur. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyunda kelimeleri tahmin etmeye çalışıyorsunuz.

Zorlu bir kelime oyunu olarak karşımıza çıkan WordOn, basit oynanışı ve renkli görselleriyle dikkatimizi çekiyor. Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz oyunda kelimeleri tahmin etmeye çalışıyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyorsunuz. Birbirinden farklı özel güçleri de kullanabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Kelime dağarcığınıza güveniyorsanız WordOn'u mutlaka denemeniz gerekiyor. Farklı özelliklerin de yer aldığı oyunda yüksek puanlara ulaşmanız gerekiyor. Sohbet eklentisine de sahip olan oyunda arkadaşlarınızda sohbet edebiliyorsunuz. Becerilerinizi ve yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz oyunda dikkatli olmalı ve kelimeleri en kısa sürede bulmalısınız.  Ayrıca oyunda kaldığınız yeri kaydedebilir ve başka bir cihazdan oyununuza devam edebilirsiniz. Profil kısmındada oyun istatistiklerinize erişebilirsiniz.

Oyunda size verilen harflerle kelimeleri ortaya çıkarmaya çalışıyorsunuz. Kolay bir oynanışa sahip olan oyun kelime oyunu sevenlerin mutlaka denemesi gereken bir oyundur. WordOn'u sakın kaçırmayın.

WordOn oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • Kelime Gezmece 2

    Kelime Gezmece 2 İndir Android: Yeni Türkçe kelime bulmaca oyununda cümleleri tamamlayan gizli kelimeleri bulmaya çalışıyorsunuz.
  • Kelime Gezmece

    Kelime Gezmece (Android): İnternetsiz oynanabilen Türkçe kelime bulmaca oyununda dünyayı geziyoruz.
  • Kelime Oyunu - Harf Lütfen

    Ali İhsan Varol Kelime Oyunu yarışması mobil cihazlarda!
  • Word Wild

    Word Wild kelime oyununu indirin, kelime dağarcığınızı test ederken vahşi dünyanın harikalarını keşfedin.
  • Kelime Makinesi

    Kelime Makinesi, kelime oyunu oynarken kelime üretmekte zorlanırsanız ya da oyun kilitlenirse sizin yerinize kelime üreten bir Android uygulaması.
  • Kelime Turu

    Dünyayı gezerken yeni kelimeler öğrenin.
  • Word Domination

    Hızlı online scrabble kelime oyunu