Words Story-Addictive Word Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME
35 MB DOSYA BOYUTU

Mantığınızın gelişmesine katkıda bulunan eğlenceli bir kelime oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Mobil platformda kelime oyunları kategorisinde yer alan ve ücretsiz olarak sunulan Words Story-Addictive Word Game, size verilen ipuçlarını kullanarak hedef kelimeye ulaşabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.

Basit ve anlaşılır kurallardan oluşan bu oyun, çerçeve içine hapsedilmiş bir adamın kaçmak için kelimelere karşı verdiği mücadeleyi konu almıştır. Oyun içerisinde birbirini tekrar etmeyen tam bin farklı bölüm yer almaktadır. Seviyelerin tamamı tüm kullanıcılar için ücretsizdir. Ayrıca zorlandığınız kelimelerde kullanabileceğiniz çeşitli ipuçları bulunmaktadır. Sizden istenilen kelimeleri bularak puanlar toplayabilir ve yeni ipuçları kazanabilirsiniz.

İnternet bağlantısına ihtiyaç duymadan, dilediğiniz yerden rahatlıkla oynayabilir ve kelime dağarcığınızı genişletebilirsiniz. Oyunda kelimeleri bulmak için herhangi bir zaman kısıtlaması bulunmamaktadır. Bu sayede stres yapmadan kelimeleri tahmin edebilir ve seviye atlayabilirsiniz. Oyun hem yetişkinler, hem de çocuklar için mantık ve becerilerin gelişmesine katkı sağlamaktadır. Bu sayede eğlenceli dakikalar geçirebilir ve aynı zamanda zihninizi geliştirebilirsiniz.

Android ve İOS işlemcili cihazlarda sorunsuzca oynayabileceğiniz Words Story-Addictive Word Game, geniş oyuncu kitlesine sahip popüler bir kelime oyun olarak öne çıkıyor.

Doğukan Çağlakpınar

Words Story-Addictive Word Game

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
327.3 MB DOSYA BOYUTU

Mantığınızın gelişmesine katkıda bulunan eğlenceli bir kelime oyunu olarak ön plana çıkıyor.

On milyondan fazla oyuncu tarafından keyifle oynanan ve kelime oyunları kategorisinde yer alan Words Story-Addictive Word Game, Android ve İOS sürümleri ile her iki platformdan kolaylıkla ulaşabileceğiniz eğitici bir oyundur.

Kaliteli grafikleri ve ses efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, sizden istenilen kelimeleri tahmin ederek sonraki bölümlere ulaşmaktır. Oyun, çerçeve içinde tutsak edilmiş bir adamın özgürlüğüne kavuşmak için kelimelere karşı verdiği mücadele şeklinde tasarlanmıştır. Oyun içerisinde birbirini yinelemeyen yüzlerce farklı seviye bulunmaktadır. Kullanıcıların tamamı, oyundaki seviyelerin hiçbirine ücret ödemeden ulaşabilir. Ayrıca zorlandığınız kelimeleri tahmin edebilmek için çeşitli ipuçları mevcuttur. Kelime skorunuzu artırarak daha fazla ipucuna sahip olabilirsiniz.

Çevrimdışı özelliği sayesinde, internet bağlantısı olmadan istediğiniz zaman oynayabilirsiniz. Oyunda herhangi bir zaman kısıtlaması söz konusu değildir. Böylece süreyi stres yapmadan rahatça oynayabilirsiniz. Mantık ve becerilerin gelişmesini sağlayan bu oyun ile zihninizi canlı tutabilirsiniz.

Oldukça popüler bir oyun olan ve ücretsiz olarak sunulan Words Story-Addictive Word Game ile sizlerde eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wordington: Words & Design

    Evleri ve bahçeleri dekore edebileceğiz.
  • Words Master

    Words Master Android İndir: Kelime bulmaca oyunu
  • Word Chums

    Zorlu kelimeleri bulmaya çalışacağız.
  • Word Toons

    İngilizce kelimeler kullanarak çözebileceğiniz onlarca bulmacadan oluşan eğlenceli ve eğitici bir oyundur.
  • Tower Fall: Addictive action

    Küp yığınlarından oluşan kulelerde ilerleyerek çeşitli ödüller kazanabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Kitchen Story: Cooking Game

    Farklı restoranlarda çalışarak lezzetli yemekler yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Words Story: Escape Alcatraz

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir kelime oyunu
  • VodaBlock - Word Game

    Android için bir kelime bulma oyunu olan VodaBlock - Word Game, kelime haznenizi geliştirirken yabancı dil öğrenmenize de olanak tanıyor.