Words Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
32 MB DOSYA BOYUTU

Harika deneyim sunan bir mobil beceri oyunuu

Words Story, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Hapishaneden kaçan bir adamın hakkındaki sorulara cevap vermeniz gereken oyunda bölümleri geçmeye çalışıyorsunuz. Karşınıza çıkan sorulara doğru yanıtlar vererek bu adamı hapishaneden çıkarmalı ve özgürlüğüne kavuşturmalısınız. Ufak çapta bir hikayeye sahip olan oyunda basit ve eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. Basit kurallar ile oynanan oyunda doğru kelimeleri yazmanız gerekiyor. Bu tarz oyunları seven herkesin beğenerek oynayabileceğini düşündüğüm oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz. 

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz oyunda tüm seviyeleri geçmeniz gerekiyor. Farklı oynanışa sahip bir kelime oyunu olarak nitelendirebileceğim oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. İnternet gereksinimi olmadan da oynayabileceğiniz oyunda eğlenceli bir deneyim yaşıyorsunuz. Mantıklı ilerleyiş sağlamanız gereken oyunda farklı kelimeler de öğrenebiliyorsunuz. Words Story oyununu sakın kaçırmayın.

Words Story oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Words Story

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
5 TOPLAM İNDİRME
1.66 GB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir mobil beceri oyunu

Words Story, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşsiz bir mobil beceri oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Eğlenceli bir deneyim sunan oyunda hapishaneden kaçmaya çalışan bir adama yardımcı oluyorsunuz. Farklı kelimeleri bulmaya çalışarak ilerleyebileceğiniz oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Harika bir beceri oyunu olarak nitelendirebileceğim oyunda karşınıza çıkan sorulara doğru yanıtlar vermeniz gerekiyor. Kendi çapında bir hikayeye de sahip olan oyunda eğlenceli bir deneyim yaşayabiliyorsunuz.

İnternet olmadan da oynayabileceğiniz oyunda düşünerek ilerlemeniz gerekiyor. Hoş görselleri ve eğlenceli sahneleriyle de hem eğlenip hemde bilgilenebileceğiniz oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Farklı bir kelime oyunu olarak da nitelendirebileceğim Words Story mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Words Story oyununu sakın kaçırmayın.

Words Story oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Core: Story of an Electron

    Kendine has kurguya sahip olan sürükleyici bir mobil oyun
  • Pocket Arcade Story

    Pocket Arcade Story ile Android cihazlarınızda çocukluğunuza dönün, kendi atari salonunuzu kurun.
  • Words Story: Escape Alcatraz

    Harika zaman geçirebileceğiniz bir kelime oyunu
  • Draw Story: Words Edition

    Çizilen kelimeleri hecele.
  • Chicken Escape Story 2018

    Tavuğun çiftlikten kaçmasına yardımcı olun.
  • Words Story-Addictive Word Game

    Mantığınızın gelişmesine katkıda bulunan eğlenceli bir kelime oyunu olarak ön plana çıkıyor.
  • Town Story

    Bulmacalar çözeceğiz
  • Kitchen Story: Cooking Game

    Farklı restoranlarda çalışarak lezzetli yemekler yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.