World Chef

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
1,474 TOPLAM İNDİRME

World Chef, restoran işletme oyunları arasında detaylı olmasıyla öne çıkıyor.

World Chef, Android cihazlarımızda ücretsiz oynayabildiğimiz restoran işletme oyunları arasında. Animasyonlarla desteklenmiş detaylı ve yüksek kalitede görseller sunması aynı detayı oynanışta da vermesiyle benzerlerinden ayrılan oyunda dünya mutfağından lezzetler ortaya çıkarıyoruz.

Mütevazi küçük bir restoranı işleterek başladığımız oyunda amacımız restoranımızı genişletip dünyanın her yerinden müşteri gelmesini sağlamak. Tabii ki bunu başarmak için ciddi anlamda süre harcamamız gerekiyor. İlk başta restoranımız küçük olduğundan ve de menü çeşitliliği olmadığından fazla koşuşturma içerisinde olmuyoruz lakin restoranımızı büyüttükçe müşterilerimizin sayısı artıyor ve bir noktadan sonra yetişmekte zorlanıyoruz. Bu çabanın meyvesini ünlü kişilerin de restoranımızı tercih etmesiyle alıyoruz.

Menülerimizi oluşturan malzemeleri satın alıp hazırlamaktan müşterilere sunmaya, restoranımızın görünümünü değiştirmekten restoran dışındaki mekanlara bakmaktan her şeyden biz sorumluyuz. Genellikle bu tarz oyunlarda restoranın içinde bulunuruz ancak bu oyunda restoranın dışına da göz atabiliyoruz.

Erkan Calp

World Chef

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
101 TOPLAM İNDİRME
95 MB DOSYA BOYUTU

World Chef, dünyanın en iyi restoranı olmaya çalıştığınız zaman yönetimi oyunu.

World Chef, hem iPhone hem de iPAd’inizde oynarken keyif alacağınız restoran işletme oyunu ve gerek görsel gerekse de oynanış açısından detaylı hazırlanmasıyla öne çıkıyor. Mütevazi küçük restoranınızı VIP müşterilerin geldiği şık restorana çevirmeye çalıştığınız oyunda sadece restoranınızı değil, etrafına da göz atmanız gerekiyor.

Kimsenin bilmediği oldukça küçük bir restoranda oyuna başlıyoruz. İlk günlerimizde menü çeşidimiz fazla olmadığından daha da önemlisi tanınmadığımızdan fazla müşteri uğramıyor. Gece gündüz çalışarak menülerimizi zenginleştiriyor ve restoranımızın görünümü değiştiriyoruz. En iyisi olana kadar durmamamız gerekiyor. Restoranımızı yeterince genişlettiğimizde restoranımıza helikopterle gelen VIP müşterileri ağırlamaya başlıyoruz. Tabii ki gün sonunda kazancımız daha da artıyor ancak VIP müşterileri memnun etmek için farklı lezzet arayışlarına girmemiz gerekiyor.

Benzer oyunlardaki gibi sadece mutfağın içerisinde bulunmuyoruz. Restoranın genelinden sorumlu kişiyiz ve restoranın çevresini takip etme şansına sahibiz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Chef Wars

    Chef Wars, Android tabanlı tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen oldukça keyifli bir tür yemek yarışma oyunudur.
  • Forsaken World Mobile

    Forsaken World Mobile ünlü RPG oyununun mobil versiyonudur
  • Perfect World: Revolution

    Perfect World: Revolution, üç ırkın savaştığı fantastik mmorpg oyunu.
  • World of Warriors

    World of Warriors, tarih boyunca en başarılı olan savaşçıları seçerek ister online isterseniz de offline olarak rakipleriniz ile karşılaşabileceğiniz heyecanlı bir RPG savaş oyunu.
  • Singlecraft: Multi World

    Singlecraft: Multi World mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz Minecraft benzeri bir oyundur
  • Croc's World 3

    Croc's World 3 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • World Craft 2: Exploration

    World Craft 2: Exploration mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Perfect World Mobile

    Perfect World Mobile Rol Oyunudur.