World Cricket Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
19 MB DOSYA BOYUTU

Nefes kesen kriket maçları yaparak dev turnuvalarda birincilik yarışı vereceğiniz eşsiz bir oyundur.

Dünyanın farklı bölgelerinde yer alan güçlü oyunculara karşı gerçek zamanlı kriket maçları yapabileceğiniz ve zorlu turnuvalara katılarak hünerlerinizi sergileyeceğiniz World Cricket Battle, mobil platformda spor oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan eğlenceli bir oyundur.

Çarpıcı 3D grafikleri ve gerçekçi efektleri ile dikkat çeken bu oyunda yapmanız gereken, kriket üzerine bir kariyer planlaması yaparak zorlu bir süreçten geçmek ve şampiyonluk mücadelesi vermektir. Dünyanın en güçlü kriketçilerine karşı nefes kesen maçlara çıkabilir ve sopanızı en iyi şekilde kullanarak vuruş becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Karakterinizi özelleştirerek dilediğiniz gibi bir oyuncu profili oluşturabilirsiniz. Sürükleyici özelliği ve nefes kesen maçları ile sıkılmadan oynayacağınız benzersiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunda onlarca farklı karakter ve birbirinden özel yüzlerce sopa yer almaktadır. Ayrıca karakterinizi özelleştirmek için faydalanacağınız sayısız kıyafet ve aksesuar bulunmaktadır. Android ve İOS sürümleri ile iki farklı platformdan oyun severlerin hizmetine sunulan ve oldukça geniş bir oyuncu kitlesine hitap eden World Cricket Battle, ücretsiz olarak oynayacağınız kaliteli bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

World Cricket Battle

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
1.02 GB DOSYA BOYUTU

Nefes kesen kriket maçları yaparak dev turnuvalarda birincilik yarışı vereceğiniz eşsiz bir oyundur.

Hem Android hem de İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlardan sorunsuz bir şekilde ulaşacağınız World Cricket Battle, dünya çapında düzenlenen kriket turnuvalarında ter dökerek güçlü oyunculara karşı mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyun olarak göze çarpıyor.

Etkileyici grafikleri ve gerçekçi ses efektleri ile oyunculara benzersiz bir deneyim yaşatan bu oyunda amaç, zorlu turnuvalarda ve şampiyonalarda boy göstererek hünerlerinizi sergilemek ve rakiplerinizi yenerek seviye atlamaktır. Oyunu online platformda oynayarak dünyadaki güçlü kriketçilerle karşılaşabilir ve nefes kesen maçlar yapabilirsiniz. Karakterinizi sürekli geliştirerek özelliklerini artırabilir ve maçlarda daha iyi vuruşlar çıkarabilirsiniz. Bağımlısı olacağınız sürükleyici bir kriket oyunu sizleri bekliyor.

Oyun içerisinde birbirinden güçlü onlarca farklı karakter ve her karakterin kendine has özellikleri bulunmaktadır. Ayrıca yüzlerce özel tasarım kriket sopası ve aksesuar yer almaktadır. Dilediğiniz karakteri ve sopayı seçerek zorlu maçlara çıkabilir ve kendinizi geliştirebilirsiniz. Spor oyunları arasında yer alan ve 1 milyondan fazla oyun sever tarafından tercih edilen ücretsiz bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World Cricket Championship Lt

    Mobil cihazımızda kriket oyunu oynayacağız.
  • World of Cricket

    Beyzbol maçlarına dahil olacağız.
  • World Cricket Championship 2

    Akıllı cihazınızda Kriket oynamak ister misiniz?
  • Stick Cricket Live

    Nefes kesen kriket müsabakalarına katılacağınız eğlenceli bir spor oyunudur.
  • Real Cricket 17

    Beyzbol maçlarına dahil olacağız.
  • Street Cricket

    Sokak aralarında kriket oynayacağız.
  • Epic Cricket

    Kriket maçlarına katılacağız.
  • Bat Attack Cricket Multiplayer

    Heyecan verici kriket maçlarını konu alan ve yeni oyuncularını bekleyen eşsiz bir spor oyunudur.