World Cricket Championship 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
36 TOPLAM İNDİRME

Akıllı cihazınızda Kriket oynamak ister misiniz?

Android ve Windows platformunda oldukça geniş bir kitle tarafından oynanan World Cricket Championship 2 ile Kriket mücadelesine ortak olacağız.

Bilmeyenler için Kriket’in nasıl bir oyun olduğundan da kısaca bahsetmek istiyorum. Genellikle Amerikan filmlerinden aşina olduğumuz bu spor ne yazık ki ülkemizde pek popüler değil. Kriket oyununda bir oyuncu topu eliyle ve var gücüyle fırlatıyor, karşıdaki oyuncu ise bu topa sopa ile vurmaya çalışıyor ve eğer vurabilirse sahanın öbür ucuna kadar koşarak sayıyı takımına kazandırmış oluyor.

Oldukça geniş bir dünya üzerine kurulan World Cricket Championship 2, mobil platform oyuncuları için tamamen ücretsiz olarak yayınlanmıştır. Oyunculara gerçekçi bir mücadele sunan mobil oyunda, grafiklerin kalitesi harika olup içerik bakımından da tatmin edicidir.

Oyuncular bu mobil oyunda birbirinden farklı liglere katılabilir ve kupalar kazanabilirler. Mobil platformda toplamda 30 milyondan fazla indirilmeye sahip olan yapım, oyuncular için kaçırılmaz bir nimet özelliği taşıyor. World Cricket Championship 2, Android ve Windows Mobile platformunda ücretsiz olarak oynanıyor.

Doğukan Çağlakpınar

World Cricket Championship 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME

Windows işletim sistemli mobil cihazınızda Kriket oynamaya hazır olun.

Windows Mobile platformunda deli gibi oynanan World Cricket Championship 2, oyuncuları sürükleyici bir Kriket dünyasına götürüyor. Android platformunda 10 milyondan fazla oyuncuya sahip olan yapım, ülkemizde pek popüler olmasa da Avrupa’da oldukça geniş bir kitleye hitap ediyor.

Oyun içerisinde karakterimizi oluşturabilecek ve sakal, saç gibi özelliklerini dilediğimiz gibi ayarlayabileceğiz. 2016 yılında Google Play’in en iyi oyunu olarak seçilen başarılı yapım, toplamda da 30 milyondan fazla oyuncuya sahip.

3D grafiklerin kullanıldığı yapımda 69 farklı vuruş stili bulunmaktadır. 8 farklı Kriket sopasının yer aldığı yapımda, 18 farklı uluslararası takım, 10 yerli takım ve 24 farklı stadyum bulunmaktadır. Oyun içerisinde maçlar esnasında İnfografikle pozisyon tekrarı gibi özellikler de oyunculara sunulmaktadır.

Dinamik bir yapıya sahip olan mobil oyun, birbirinden farklı kamera açıları ile oyunculara en gerçekçi Kriket oyunu olma hissini vermektedir. Oyuncular dilerlerse birbirinden farklı liglere katılabilir ve kupalar kazanabilirler.

World Cricket Championship 2, Android ve Windows Mobile platformunda tamamen ücretsiz olarak yayınlanmış bir spor oyunudur.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World Cricket Championship Lt

    Mobil cihazımızda kriket oyunu oynayacağız.
  • Stick Cricket Premier League

    Akıllı telefonumuzda beyzbol maçlarına katılacağız.
  • World of Cricket

    Beyzbol maçlarına dahil olacağız.
  • World Cricket Battle

    Nefes kesen kriket maçları yaparak dev turnuvalarda birincilik yarışı vereceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Foot Pool: World Championship

    Futbol toplarıyla bilardo oynayabileceğiniz sıra dışı bir oyun olarak öne çıkmaktadır.
  • World Bowling Championship

    World Bowling Championship, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bowling oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • 2048 World Championship

    2048 World Championship, 2 ve 2'nin katındaki sayıları bir araya getirerek 2048'i elde etmeye çalışacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Stick Cricket Live

    Nefes kesen kriket müsabakalarına katılacağınız eğlenceli bir spor oyunudur.