World Cup Run

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
202 TOPLAM İNDİRME
16 MB DOSYA BOYUTU

World Cup Run ilginç ve yenilikçi bir futbol oyunudur

World Cup Run size oldukça eğlenceli bir oyun yapısı sunan başarılı bir mobil futbol oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan World Cup Run'da Dünya Kupası'na katılıyoruz. Dünya Kupası'nda yer alan takımlardan birini seçerek başladığımız oyunda tek bir oyuncuyu yöneterek karşı takıma meydan okuyoruz. Tek başımıza takımımıza galibiyeti getirmek için yapmamız gereken rakip oyunculardan sıyrılarak topu rakip kaleye taşımak ve doğru bir şekilde şut çekerek topu ağlarla buluşturmak.

World Cup Run oyun yapısı olarak futbol oyunlarına güzel ve yeni bir bakış açısı getiriyor. World Cup Run sadece şut attığınız klasik mobil futbol oyunlarının yerine kendi oyuncunuzun kontrolünü devralmanıza imkan vermekte. Bir sonsuz koşu oyunu ile birçok benzer yön taşıyan World Cup Run'da oyuncumuzu yönlendirmeli ve karşısına çıkan rakip takım oyuncularını ve kaleciyi alt etmeliyiz. Kolay dokunmatik kontrollere sahip olan World Cup Run her yaştan oyuncuya hitap etmekte ve boş vakitlerinizi güzel bir şekilde değerlendirmenizi sağlamakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World Football Cup Real Soccer

    World Football Cup Real Soccer şu atma yeteneklerinizi test ettiğiniz bir futbol oyunudur
  • Soccer Star 2016 World Cup

    Soccer Star 2016 World Cup mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir futbol oyunudur
  • World Cup Penalty Shootout

    World Cup Penalty Shootout detaylı grafikleri, farklı oyun modları ve eğlenceli dinamikleriyle dikkat çeken bir penaltı çekme oyunudur.
  • World Cup Table Tennis

    Keyifli bir masa tenisi oyunu olan World Cup Table Tennis kaliteli grafikleri ve gelişmiş fizik motoruyla dikkat çekiyor.
  • ESPN FC Football & World Cup

    ESPN FC Football & World Cup ile dünya futbolunu ve Dünya Kupası heyecanını mobil cihazınızdan takip edebilirsiniz.
  • FIFA Football: FIFA World Cup

    FIFA Football: FIFA World Cup güncellemesi Android telefon ve tabletler üzerinde oyunculara Dünya Kupası heyecanı sunuyor.
  • Football World Cup 2014

    Dünya Kupası heyecanını ücretsiz olarak mobil cihazlara getiren Football World Cup 2014 ile futbolun büyülü atmosferini sonuna kadar yaşayacaksınız.
  • Penalty Soccer World Cup Game

    Penalty Soccer World Cup Game, geçtiğimiz yıl Brezilya'da düzenlenen Dünya Kupası'ndan esinlenerek hazırlanan eğlenceli ve ücretsiz bir Android penaltı atma oyunu.