World of Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME

World of Ball, toptan çıkan yuvarlak nesneleri yönlendirmenizi ve yıldızları toplamanızı amaçlayan bir beceri oyunudur.

Sihirli karakterler ile dolu bir dünya düşünün. Bu dünyada istediğiniz nesneyi hareket ettirebiliyorsunuz ve bu işlem oldukça zevkli. Android platformundan ücretsiz olarak indirebileceğiniz World of Ball, sizi bu ilginç dünyada sihirli bir maceraya davet ediyor.

Farklı şekillerden oluşan her World of Ball bölümünde yıldızları toplamaya ve toptan çıkan nesneleri biriktirmeye çalışıyorsunuz. Bu işlemi size verilen kare şeklindeki nesneler ile yapmak zorundasınız. Kare şeklindeki yönlendirici nesneleri topun önüne stratejik bir biçimde yerleştirmelisiniz ve top atışını başlatmalısınız. Eğer kare şeklindeki nesneyi düzgün bir şekilde yerleştiremezseniz, yıldızları toplayamaz ve bölümü geçemezsiniz.

World of Ball oyunu oldukça zevkli bölümlerden oluşmakta. Oyundaki tek amacınız toptan çıkan yuvarlak nesneleri yönlendirmek ve biriktirmek. Biriktirmeniz gereke yuvarlak nesnelerin sayısı her yeni bölümde değişiklik göstermektedir. Bu yüzden oyunu dikkatli oynamaya ve oyunun püf noktalarını çözmeye çalışın.

Renkli grafikleri ve eğlenceli müzikleri ile birlikte World of Ball oyununu çok seveceksiniz. Hemen şimdi World of Ball'ı indirin ve sihirli dünyadaki maceraya hazır olun.

Uğur Sağlam

World of Ball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

World of Ball, topları yönlendirerek tüm yıldızları toplamanızı amaçlayan oldukça zevkli bir beceri oyunudur.

Beceri oyunlarını seviyorsanız ve boş zamanlarınızda oynayacak yeni bir beceri oyunu arıyorsanız, World of Ball tam size göre. iPhone ve iPad cihazlarınız için ücretsiz olarak indirebileceğiniz World of Ball, topları yönlendirerek tüm yıldızları toplamanızı amaçlıyor.

World of Ball oyunu oldukça renkli grafiklerden ve keyifli müziklerden oluşmakta. Bu müzikler ile birlikte boş zamanlarınızda tüm stresinizi gidereceksiniz. World of Ball oyunundaki amacınız ise oldukça basit. Oyun belirli bir süre içerisinde size gösterdiği yerlere toplar fırlatıyor. Sizin bu topları yönlendirmeniz ve yıldızları toplamanız lazım. Oldukça kolay olan bu işlem bölümler ilerledikçe zorlaşacak. Her yeni bölümde karşınıza farklı nesneler ve daha zorlu etaplar çıkacak. Bu yüzden ilk bölümlerden itibaren kendi stratejinizi kurun ve World of Ball oyununun en iyisi olun.

World of Ball oyunundaki bölümleri geçebilmek için en az 1 yıldız toplamanız gerekli. Ama ,bana 1 yıldız yetmez, diyorsanız oyunu 3 yıldız alarak geçme ihtimaliniz de var. Ancak 3 yıldız almak düşündüğünüz kadar kolay değil.

Oldukça zevkli bir beceri oyunu olan World of Ball'ı mutlaka denemelisiniz. Her yaştan bireyin oynayabileceği World of Ball, sihirli dünyası ile birlikte sizi bağımlısı yapacak.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World of Pool Billiards

    World of Pool Billiards, Android telefon ve tablet sahiplerinin ücretsiz olarak indirip oynayabileceği eğlenceli bir Android oyunu.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur
  • World of Gibbets

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Bouncing Ball

    Bouncing Ball, Anroid'de en çok oynanan beceri oyunlarından Bouncy Bits'in hafifletilmiş sürümü.
  • Gravity Ball

    Gravity Ball, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • 360 Ball in Circle

    360 Ball in Circle, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur.
  • Stack Ball 3D APK

    Stack Ball 3D APK Android oyununda topla platformu yıkarak ilerliyorsunuz. Platform yıkmaca oyunu oynaması ücretsiz ve internetsiz oynanabiliyor.
  • Circle Ball

    Circle Ball, oynadıkça bağımlısı olacağınız Flappy Bird ile aynı yapıda fakat farklı oynanışa sahip bir Android beceri oyunu.