World of Derby

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
197 TOPLAM İNDİRME
64 MB DOSYA BOYUTU

World of Derby mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

World of DerbyWorld of Derby aksiyon dolu oynanışıyla dikkat çeken bir mobil araba parçalama oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan World of Derby'de oyuncular arabalarını çarpıştırarak parçalayabilecekleri mücadelelere katılıyorlar. Normalde araba oyunlarında arabamızı seçeriz ve asfalt yollara çıkarak en hızlı araba olmaya ve bitiş çizgisini birinci sırada geçmeye çalışırız. Fakat World of Derby'de bizi daha ilginç bir mücadele bekliyor. Oyunda hızlı olmak için değil, hayatta kalan araba olmak için yarışıyoruz.

World of Derby'de temel olarak arenalara çıkıyoruz ve bu arenalarda birçok arabayla birlikte çarpışarak hayatta kalmaya çalışıyoruz. Oyunda rakiplerimizi elemek için onlara çarpmamız ve motorlarını çalışmaz hale getirmemiz gerekiyor. Bir yandan da kendimizi gelen darbelere karşı korumamız gerekmekte.

World of Derby bize 90'lı yıllarda bilgisayarımızın DOS platformunda oynadığımız Destruction Derby'i hatırlatıyor. Oyunun fizik ve grafik motorunun iyi iş yaptığı söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

World of Derby

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME

World of Derby mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur

World of Derby bize alışılmış yarış oyunları kalıbının bir hayli dışında ve bir o kadar da eğlenceli bir oyun tecrübesi sunan bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir yarış oyunu olan World of Derby daha ziyade bir araba parçalama oyunu olarak tanımlanabilir. World of Derby'de arabamızı seçerek rakiplerimizi geçip en hızlı şekilde bitiş çizgisini geçmek yerine arenalara çıkıyoruz ve aracımızı diğer araçlarla çarpıştırıyoruz. Bu arena karşılaşmalarında temel amacımız ise rakiplerimizin araçlarını çalışmaz hale getirerek aracımızla arenada tek hayatta kalan araç olmak.

World of Derby'nin oynanışı bize 90'lı yılların klasik DOS oyunu Destruction Derby'i hatırlatıyor. Oyunda yapmamız gereken şey bir yandan bize çarpmaya çalışan rakip arabalarından kaçmak, diğer yandan da yüksek hızda diğer araçlara çarpmak. Farklı hava şartları ve farklı arenaların yer alıdğı oyunun fizik motoru iyi bir iş çıkarıyor. Oyun grafiklerinin de tatmin edici bir kalite sunduğu söylenebilir.

World of Derby içinde 4 farklı oyun modu, farklı araç seçenekleri ve araçları geliştirebilme imkanı yer almakta.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Demolition Derby 3 APK

    Demolition Derby 3 APK Android, sıra dışı araba yarışı oyunlarından Destruction Derby serisinin mobil cihazlarda oynanan versiyonu.
  • Whirlpool Car Derby 3D

    Whirlpool Car Derby 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Zombie Derby 2

    Zombie Derby 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Real Derby Racing 2015

    Real Derby Racing 2015, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli ve aksiyon dolu bir yarış oyunu.
  • Circuit: Demolution Derby 2

    Circuit: Demolution Derby 2, Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanan ve yoğun trafikten şikayet tüm sürücülerin stresini atabileceği bir yarış oyunudur.
  • Demolition Derby 2 APK

    Demolition Derby 2 APK Android oyununda arabalar arenada birbirine giriyor! Arabaların hurdaya döndüğü harika bir açık dünya yarış oyunu
  • Zombie Derby Pixel Survival Arabalar Zombiler APK

    Zombie Derby Pixel Survival Arabalar Zombiler (APK) Android oyununda zırhlı arabalarla zombileri ezip geçiyoruz!
  • Derby Destruction Simulator

    Derby Destruction Simulator çılgınca araba çarpıştırabileceğiniz bir mobil oyundur