World of Shinobi

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
191 TOPLAM İNDİRME

World of Shinobi, ünlü manga serisi Naruto'nun evreninde geçen ücretsiz bir online web oyunudur.

Dünyaca ünlü manga ve anime serisi Naruto'nun aksiyon dolu dünyasını oyunculara sunan World of Shinobi, seriyi seven oyunculara hitap edecek karakterleri ve mekanlarının yanı sıra MMORPG ögeleriyle de dikkat çekiyor. Oyunda Naruto ve arkadaşlarıyla birlikte Shinobi'lerin dünyasını keşfe çıkıyor, kendi fantastik karakterimizi yaratarak oyun boyunca güçlenmeye çalışıyoruz. World of Shinobi'nin oyuncuya birbirinden farklı yetenekler ve oynanış tarzı sunması elbette her açıdan daha dinamik bir deneyim sunuyor.

Naruto'yu bilmeyen oyuncular için kısa bir hazırlık aşaması bulunan oyunda çevreyi ve ana karakterleri tanıyoruz, zaten hemen sonrasında da maceramız başlıyor. Karakterlerin genellikle hikaye anlatımı tarzında araya girmesi bana soracak olursanız daha iyi olmuş, diğer türlü online bir Naruto oyununda etrafta binlerce Naruto görmek biraz komik olabilirdi. Bunun yerine kendini geliştirmeye çalışan bir Shinobi'nin rolüne giriyor ve seriden alışkın olacağınız yerlerde görevlere çıkıyorsunuz.

World of Shinobi'yi oynamak tamamen ücretsiz ve oyun için herhangi bir kurulum da gerekmiyor. Sayfanın üstündeki "Hemen Kaydol!" tuşu aracılığıyla World of Shinobi'ye Facebook hesabınızla da giriş yapabilir, arkadaşlarınızla eğlenmeye başlayabilirsiniz.

Cenk Barkın Us

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • World of Warcraft: Shadowlands

    World of Warcraft: Shadowlands, tüm zamanların en hızlı satan PC oyunu. MMORPG oyunu yepyeni dünyanın kapılarını aralıyor. Hemen şimdi satın alın!
  • World of Warcraft: Battle For Azeroth

    World of Warcraft: Battle For Azeroth, World of Warcraft'ın 7. genişleme paketi
  • World of Warcraft: Legion

    World of Warcraft: Legion 6. World of Warcraft genişleme paketidir
  • WORLD OF FINAL FANTASY

    WORLD OF FINAL FANTASY göz alıcı üç boyutlu grafiklere sahip olan bir rol yapma oyunu
  • Shape of the World

    Shape of the World, Steam üzerinden satın alınabilen kendine özgü bir keşif oyunudur.
  • World of Warcraft

    World of Warcraft sadece bir oyun değil, içerisinde yaşayacağınız bambaşka bir dünya olarak sizi kendisine bağlayacak yeni bir yaşam tarzı.
  • World of Warcraft Starter Edition

    World of Warcraft'ın devasa oyun dünyasına bir göz atmak istiyorsanız ücretsiz olarak Starter Edition paketini bilgisayarınıza indirerek, oyunu deneme şansına sahip olabilirsiniz.
  • New World

    New World, açık dünya devasa çok oyunculu (MMO) PC oyunu.