World of Warriors

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
37 TOPLAM İNDİRME

World of Warriors, tarih boyunca en başarılı olan savaşçıları seçerek ister online isterseniz de offline olarak rakipleriniz ile karşılaşabileceğiniz heyecanlı bir RPG savaş oyunu.

World of Warriors, Android ve iOS versiyonları bulunan ve tüm oyunculara ücretsiz olarak sunulan kapsamlı, gelişmiş ve oldukça başarılı bir RPG oyunu. Android telefon ve tablet sahiplerinin indirebileceğini bu sürümünde yüzlerce savaşçı içerisinden en çok sevdiklerinizi seçerek rakipleriniz ile arenada savaşabiliyorsunuz.

Romalılardan, Vikinglere ve Şövalyelerden Samuraylara kadar geniş savaşçı şampiyonuna sahip olna oyunun yapısı, oynanışı ve grafikleri gerçekten mükemmel. Yaklaşık 1 GB'lık boyuta sahip olan oyunu mobil internet paketiniz sınırlı ise Wi-Fi bağlantı ile indirmek yararınıza olabilir. Bu nedenle indirmeden önce hangi bağlantı türünü seçtiğinizi tekrar kontrol etmenizi öneririm.

Savaş ve macera oyunu olarak nitelendirilen bu RPG oyunundaki grafikleri çok beğeneceğinize eminim. Savaşçıların minikleştirilmiş halini seçerek arenada çılgınca savaşırken kendinizden geçebilirsiniz.

Bu kaliteye rağmen tamamen ücretsiz olarak sunulan oyun içerisindeki mağazadan bazı eşyaları para karşılığında alabiliyorsunuz. Başarılı bir savaş mekaniğie sahip olan oyunda, savaş sırasında gerçekten heyecanlanmamak mümkün değil.

Online olarak diğer oyuncular ile karşılıklı savaşabileceğiniz gibi, offline olarak da savaş yapabilmenizi sağlayan World of Warriors, Android mobil cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz en başarılı RPG oyunlarından bir tanesi diyebilirim.

Barış YANIK

World of Warriors

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME

World of Warriors, iPhone ve iPad sahiplerinin cihazları üzerinde oynayabileceği detaylı, eğlenceli, heyecanlı ve ücretsiz bir RPG oyunu.

World of Warriors, farklı savaşçılar seçerek rakiplerinize karşı online yada offline olarak savaşlara gireceğiniz ve arenada zaferlere imza atacağınız son derece heyecanlı ve oynadıkça bağımlısı olacağınız başarılı bir RPG oyunu.

Savaş ve strateji oyunu kategorilerine de giren World of Warriors'un grafikleri 3 boyutlu ve oldukça etkileyici. Hatta oyunun en iyi noktasının grafikleri ve oynanışı olduğunu da gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Tarihte başarı sağlamış ve kendine has özellikleriyle bilinen savaşçılar arasından kendi tarzınıza en çok uyanları seçerek katılacağınız savaşlarda özel ataklar ile muhteşem savaşlar yapabiliyorsunuz. Ayrıca bu hareketleri ilk yaptığınızda siz bile ekran karşısında şaşırabilirsiniz çünkü grafik ve animasyonlar gerçekten çok etkileyici.

Günlük ve haftalık etkinlikler ile daha da canlı tutulmaya çalışılan oyun sayesinde iş sonrası stresinizi atabilir yada boş vakitlerinizi değerlendirerek keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan oyunu iPhone ve iPad'lerinize indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Kazandığınız her savaş için ödül sunulan oyunda oyun içi mağazadan para karşılığında bazı eşyaları alabiliyorsunuz. Fakat oyunu oynamak için zorunlu değil. Bu nedenle oyunu hiç bir ücret ödemeden ücretsiz olarak da oynayabiliyorsunuz.

Oldukça detaylı, geniş kapsamlı ve büyük bir oyun olan World of Warriors sayesinde kendi stratejilerinizi geliştirerek savaşlardan galip gelmeyi öğrenmek için hemen oynamaya başlamanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of Warriors: Dragon Discord

    Age of Warriors: Dragon Discord, Android işletim sistemi üzerinde çalışabilen rol yapma ve strateji türlerini bir araya getiren bir oyundur.
  • World of Warriors: Duel

    World of Warriors: Duel basit bir şekilde oynayabileceğiniz bir mobil dövüş oyunudur
  • Warriors of Waterdeep

    Harika vakit geçirebileceğiniz bir rol yapma oyunu
  • Warriors of Light

    Rumriel şehrini karanlık güçlerden kurtarın ve şehrinize sahip çıkın.
  • Eternity Legends: League of Gods Dynasty Warriors

    Farklı oyuncular ile savaşacağız.
  • Eternity Warriors

    Eternity Warriors ilerlemeli bir Android oyunudur
  • Eternity Warriors 4

    Eternity Warriors 4 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur
  • Dynasty Dragons: Warriors SRPG

    Dynasty Dragons: Warriors SRPG, Android telefonunuzda keyifle oynayacağınız strateji rol yapma oyunu.