World War Rising

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
48 TOPLAM İNDİRME

Askeri üssünüzü kurun, savaşın.

World War Rising, askeri savaş - strateji oyunlarını sevenlerin kesinlikle oynaması gerektiğini düşündüğüm yapımlardan biri. Kendi askeri üssünüzü kurup dünyanın dört bir yanından oyuncularla savaştığınız MMOPRG oyununda vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

Android platformunda ücretsiz indirilmeye açılan askeri devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyunu World War Rising’de 1. ve 1. Dünya Savaşı döneminden günümüze birçok silah ve ekipman elinizin altında. 1. Dünya Savaşı’ndan modern çağa en elit birliklerin yanında kara ve hava araçlarından oluşan ordulara önderlik ediyorsunuz. Kendi üssünüzü kurup ister tek başınıza haritada ilerleyip düşman üslerini darmadağın ediyor, isterseniz de ittifaklar kurup harita üzerinde daha güçlü şekilde ilerliyorsunuz. Bu arada oyunun başlangıcında bir bayan görevlinin yardımıyla ilerliyorsunuz. Baştaki görevler çok zor değil ancak üssü kurmak zaman alıyor. Kısa görevleri tamamladıkça rütbe atlıyor, yeni kara ve hava araçlarının, birimlerin kilidini açıyorsunuz.

Türkçe dil desteğiyle gelen askeri savaş strateji oyunu World War Rising, yüksek kalitede detaylı görseller sunuyor. Sadece online oynanabilir olduğundan sürekli internet bağlantısı gerektiriyor. İndirmesi de oynaması da ücretsiz!

Erkan Calp

World War Rising

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
138.7 MB DOSYA BOYUTU

Askeri üssümüzü kurup düşmanı haritadan siliyoruz!

World War Rising, şehir inşa etme ve askeri savaş - strateji oyunlarından keyif alıyorsanız oynarken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacağınız bir yapım. Türkçe dil desteğiyle gelen, yüksek kalitede detaylı mükemmel grafikler sunan MMORPG oyununda yüksek teknolojilerle dolu askeri üssünüzü kurup düşman üslerine giriyorsunuz. Stratejik savaşanın kazandığı sürükleyici bir mobil oyun bizlerle. Üstelik ücretsiz ve 140MB boyutunda!

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olmasıyla sevindiren yapımda 1. ve 2. Dünya Savaşı döneminden modern çağa kadar en elit birliklerin yanı sıra kara ve hava araçlarından oluşan süper güçlü bir orduyu komuta ediyorsunuz. Dünyanın dört bir yanından milyonlarca oyuncuyla savaşıyorsunuz. Haritada tek ilerleyebildiğiniz gibi ittifaklar da kurabiliyorsunuz.

Türkçe dil desteğiyle zevkli oynanış sunan askeri devasa çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyununda zorluk kademeli olarak yükseliyor. Başlangıçta üssünüzü nasıl kuracağınızı öğreniyor, birimleri nasıl yöneteceğinizi, nasıl savaşacağınızı görüyorsunuz. Üssünüzü tam manasıyla kurduğunuzda savaş başlıyor!

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Alita: Battle Angel - The Game

    Alita: Savaş Meleği filminin resmi mobil oyunu
  • World War 2 - Battle Combat

    Popüler online mobil FPS oyunlarının geliştiricilerinden 2. Dünya Savaşı temalı yapım: World War 2 - Battle Combat
  • World War Doh

    World War Doh Android oyununda ordu kurup rakiplerinize hükmediyorsunuz.
  • World War Heroes APK

    World War Heroes APK Android telefonunuzda ücretsiz oynayabileceğiniz 2. Dünya Savaşı temalı online FPS oyunu.
  • The War of Genesis: Battle of Antaria

    MMORPG savaş dünyasına katılacağız.
  • World Conqueror 3 APK

    World Conqueror 3 APK, İkinci Dünya Savaşı döneminde geçen taktiksel bir savaş oyunudur.
  • Game of War - Fire Age

    MMO Strateji oyunlarının izinden giden Game of War - Fire Age, detaylı yapısı ve uluslararası oyun arkadaşlarına uygun dil çevirileriyle dikkat çekiyor.
  • OutLaw: Kanunsuzlar Arenası

    OutLaw: Kanunsuzlar Arenası İndir (Android Oyunu): Ücretsiz gerçek zamanlı PvP