Worldcraft: Dream Island

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,130 TOPLAM İNDİRME
16.16 MB DOSYA BOYUTU

Worldcraft: Dream Island özellikle Minecraft tarzı açık dünya oyunlarından keyif alanların mutlaka denemesi gereken bir oyun.

Worldcraft: Dream Island isimli bu oyun, eğer Minecraft oynamayı seviyorsanız, mobil cihazınızda bulunan oyunlara arasındaki favoriniz olabilir. Hem tablet hem de akıllı telefonlar üzerinde oynanabilen bu oyunu özellikle tabletlerinizde oynamanızı tavsiye ediyorum. Akıllı telefonların ekranları görece olarak daha ufak oldukları için bu açık dünya oyunu en fazla tablette keyif veriyor.

Oyunda rastgele yaratılmış bir açık dünyada gözlerimizi açıyoruz. Etraftaki malzemeleri kullanarak kendimize araç gereç yapabiliyor ve çevremizdeki objelerle etkileşime girebiliyoruz. Bu bağlamda içinde bulunduğumuz dünyayı dilediğimiz gibi şekillendirmek bizim elimizde.

Açıkçası oyun bir hayli keyifli ve oyunculara herhangi bir limit koymuyor. Bu arada belirtmeden geçmeyelim, Worldcraft: Dream Island Android 4.0 ve üzeri sistemlerde çalışıyor. Buna ek olarak 2GB RAM kapasitesi de olmazsa olmazlar arasında.

Genel olarak son derece başarılı bir çizgide ilerleyen Worldcraft: Dream Island, mobil cihazında Minecraft oynamak isteyen, en azından o hissi verebilecek bir oyun denemek isteyen herkesin mutlaka denenmesi gerekenler listesinde bulundurması gereken bir yapım.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WorldCraft

    WorldCraft dilediğimizi yapmakta özgür olduğumuz bir dünyada geçen, eğlenceli bir sandbox oyun.
  • Worldcraft 2

    Minecraft'a benzerliğiyle dikkat çeken Worldcraft 2'yi ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
  • Virtual Families 2: Our Dream House

    Virtual Families 2: Our Dream House simülasyon oyunları oynamaktan keyif alanların ücretsiz olarak deneyebilecekleri bir yapım.
  • City Island 3 APK

    City Island 3 APK Android şehir kurma oyunları sevenlere tavsiyemizdir. Şehir kurma ve yönetme oyunu City Island 3 internetsiz oynanabiliyor.
  • Moana Island Life

    Moana Island Life, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz macera dolu bir simülasyon oyunudur.
  • Island Story

    Island Story, kendi çiftliğinizi kurabileceğiniz ve yönetebileceğiniz oldukça gelişmiş bir simülasyon oyunudur.
  • The Secret of Cat Island APK

    The Secret of Cat Island APK ile oyuncular kedi adalarını keşfedecekler.
  • The Island: Castaway 2

    The Island: Castaway 2, ıssız adada hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir simülasyon oyunu.