Wrassling

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
8.4 MB DOSYA BOYUTU

Wrassling retro tarzda bir mobil güreş oyunudfur

Wrassling ilk bakışta basit görünen; fakat saçmalık derecesinde eğlenceli olmayı başarabilen bir mobil güreş oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon veya tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Wrassling'de Slamdovia adlı ülkenin geleneksel sporu olan Wrassling güreşlerine katılıyoruz. Bu güreşlerde dünyanın en güçlü atletleri belirlendiği için elimizden gelen herşeyi yapmamız ve güreş yeteneklerimizi sergilememiz gerekiyor. Karşımıza birçok farklı güreşçi çıktığı için bazen işler karışabiliyor.

Wrassling'de temel amacımız ringe sürekli yeni güreşçiler atlarken onlarla güreşmek ve onları ringin dışına fırlatarak puan kazanmak. Oyunun sonu olmadığı için ne kadar çok güreşçiyi dışarı fırlatırsak o kadar yüksek puan kazanıyoruz. Karşımıza standart güreşçilerin yanında şişman ve daha ağır güreşçiler de çıkabiliyor. Kahramanımızı basit kontrollerle yönetiyoruz. Ekranın solundaki tuşlarla kahramanımızı hareket ettiriyor ve zıplatıyor, sağındaki tuşlarla kollarımızı saat yönünde veya tersi yönde hareket ettirebiliyoruz.

Wrassling saçma bir fizik motoruna sahip. Bu motorun hesaplamaları sonucu ortaya çıkan saçma durumlar bolca gülmemize sebep oluyor. Commodore 64 oyunlarından hatırlayacağımız retro tarzda grafiklere sahip olan Wrassling'i dilerseniz çok oyunculu olarak da oynayabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Wrassling

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Wrassling mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir güreş oyunudur

Wrassling basit oyun mekaniklerine sahip olan; fakat bu mekaniklerle sınırsız eğlence sunmayı başarabilen bir mobil güreş oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Wrassling ilk bakışta bize Commodore 64 dönemindeki oyunları hatırlatıyor. Oyunun gerek grafikleri, gerek sesleri 80'li yıllarda bir hayli popüler olan Commodere 64'teki oyunların hemen hemen aynı. Wrassling'de temel olarak bir güreş şampiyonasına katılan bir güreşçiyi yönetiyoruz. Slamdovia Cumhuriyeti'nde düzenlenen bir güreş turnuvasında dünyanın en güçlü atletleri belirleniyor. Bu iş için güreşçiler ringe çıkıyor ve en uzun süre ringde kalmaya çalışıyor. Biz de bu güreşçilerden biri olarak oyunda yer alıyoruz.

Wrassling'de Amerikan güreşi benzeri güreşlerde rakiplerimizle mücadele ediyoruz ve onları ringin dışına fırlatmaya çalışıyoruz. Kahramanımızı sağa, sola yönlendirirken ve zıplatırken bir yandan da kollarını saat yönünde veya tersi yönde sallamasını sağlıyoruz. Rakiplerimizi bu sayede dışarı fırlatabilmekteyiz. Oyunun bir sonu olmadığı için sürekli ringe yeni güreşçiler fırlıyor. Bu güreşçilerin bazıları farklı renklerde ve daha agresif güreşiyor. Bazı güreşçiler de şişman ve daha zor bir şekilde ring dışına fırlatılabiliyor.

Wrassling çok oyunculu olarak da oynanabilmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • A Spor

    A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • Spor Arena

    Spor Arena mobil uygulaması ile canlı maç sonuçları, skorlar, puan durumu, fikstür, maç özetleri, spor haberleri cebinizde.