Wrestle Jump Physics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
153 TOPLAM İNDİRME

Arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz eğlenceli bir güreş oyunu

Wrestle Jump Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir güreş oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Basit bir oynanışa ve gerçek fizik kurallarına dayanan oyunda rakibinizi devirmeye çalışıyorsunuz.

Son derece eğlenceli bir kurguya sahip olan Wrestle Jump Physics, fizik tabanlı bir güreş oyunudur. Rakibinizin kafasını yere vurarak puan kazanmaya çalıştığınız oyunda dilerseniz arkadaşlarınıza karşı da mücadele edebiliyorsunuz. Turnuva ve sonsuz oyun modlarını barındıran oyunda stratejik hamleler yapmanız gerekiyor. Tek tuş ile oynayabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Dengeyi kurmalı ve rakibizin üstesinden gelmelisiniz. Renkli grafikleri ve son derece kolay oynanışıyla ön plana çıkan Wrestle Jump Physics, mutlaka denemeniz gereken bir oyun diyebilirim. Eğer bu tarz bir oyun arayışındaysanız bu oyunu kaçırmayın.

Oyunda başarılı olmak için size verilen butonu seri bir şekilde kullanmanız da yararınıza oluyor. Kendi güreşçinizi iyi kontrol etmeli ve müsabakalardan galip ayrılmalısınız.

Wrestle Jump Physics oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Wrestle Jump Physics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
189 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz ve mükemmel bir deneyim sunan güreş oyunu

Wrestle Jump Physics, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir güreş oyunudur. Farklı kurallara dayanan oyunda rakibinizi alt etmeye çalışıyorsunuz.

Arkadaşlarınızla ya da tek başınıza oynayabileceğiniz bir güreş oyunu olan Wrestle Jump Physics, eğlenceli zamanlar geçirmek için tercih edebileceğiniz bir oyundur. Rakibizle amansız mücadelelere giriştiğiniz oyunda stratejik hamleler yaparak galip gelmeye çalışıyorsunuz. Oyunda başarılı olmak için dengede kalmalı ve uygun zamanlarda hamleler yapmalısınız. Basit bir oynanışın ve gerçek fizik kurallarının yer aldığı oyunda işiniz bir hayli zor. Oyunda rakibinizin kafasını yere vurarak puan kazanmaya çalışıyorsunuz. Tek telefon üzerinden multiplayer deneyimi de sunan oyunda iki farklı oyun modu bulunuyor.

Eğer bu tarz oyunlardan zevk alıyorsanız Wrestle Jump Physics'i mutlaka denemelisiniz. Renkli grafiklere ve basit bir oynanışa sahip olan Wrestle Jump Physics oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rowdy Wrestling

    Retro güreş oyunu
  • Wrestling Revolution APK

    Wrestling Revolution APK, Android telefonda dövüş oyunları oynayanlar için tavsiyemizdir. Wrestling Revolution 3D APK, en çok oynanan güreş oyunları arasında.
  • Wrestle Tiger

    Amerikan güreşinde gücünü göster ve rakibini alt et.
  • Happy Soccer Physics

    Happy Soccer Physics, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir spor oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Burrito Bison APK

    Burrito Bison Launcha Libre APK, maskeli güreşçilerin yerine geçtiğiniz mobil aksiyon oyunu. Burrito Bison APK Android oyunu oynaması ücretsizdir.
  • Crazy Volleyball Physics

    Crazy Volleyball Physics, eğlendirici fizik tabanlı oynanış sunan voleybol oyunu.
  • WWE Mayhem

    The Rock, John Cena, Brock Lesnar ve diğer efsane güreşçiler bir arada
  • The Muscle Hustle

    Birbirinden güçlü güreşçilerin yer aldığı bir mobil oyun