Wurrly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
60 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Wurrly, telefonunuz üzerinden dilediğiniz gibi karaoke yapabileceğiniz mobil müzik uygulaması.

Wurrly, Android işletim sistemine sahip cihazınızı kullanarak karaoke yapabilmenize imkan sağlayan ve ücretsiz olarak kullanılabilen başarılı bir mobil uygulama. Bu uygulamayı kullanarak dilediğiniz tarzda ve dilediğiniz orkestra elemanlarını kullanarak bağıra bağıra şarkı söyleyebilirsiniz. Üstelik karaoke performansınızı kaydederek arkadaşlarınızla paylaşabilir veya sesiniz çok kötüyse de kendi arşivinize koyarak saklayabilirsiniz.

Karaoke'nin sosyal medya uygulaması olarak nitelendirebileceğimiz Wurrly, kullanıcılarına özel profil oluşturabilme ve fotoğraf yükleyebilme gibi imkanlar sağlıyor. Bu sayede gelişmiş bir kullanıcı ağını oluşturmayı planlayan şirket, karaoke denilince akla ilk gelen uygulama olmak istiyor.

Uygulamayı indirdikten sonra yapmanız gereken tek şey karaoke söylemek istediğiniz müzik tarzını seçmek. Oldukça basit fakat gelişmiş bir tasarıma sahip olan Wurrly, kullanıcıları tarafından rahat kullanıldığı için beğeniliyor. Karaoke yapabilmeniz için müzik aletini seçtikten sonra ne kadar hızla çalacağını ayarlıyorsunuz. Çok hızlı yaparsanız yetişmeniz biraz zor olacaktır. Daha sonra karaokeye başladığınızda karşınıza siyah ekran üzerine yazılmış şarkı sözleri çıkıyor. Bu sözleri takip ederek karaoke keyfini yaşayabilirsiniz. Unutmayın sesiniz kayıt altına alınıyor ve bu nedenle iyi bir performans çıkarmak zorundasınız.

Wurrly ile dünya üzerindeki ortak kullanıcılara ulaşabilir ve onların paylaştığı karaoke performanslarını da dinleyebilirsiniz.

Uğur Sağlam

Wurrly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
33 TOPLAM İNDİRME
39.2 MB DOSYA BOYUTU

Wurrly uygulamasını kullanarak karaoke yapabilir, sesinizi kaydedebilir ve arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Şarkı söylemek hayatın her alanında vazgeçilmez hobimizdir. Müzik ruhun gıdasıdır anlayışıyla aklımıza esen her yerde şarkı söyleyebilir ve bazen de bunu kayıt altına alırız. Ama işin en önemli yanı olan sözler kısmında ise ortak noktamız ne yazık ki bulunmuyor. Unuttuğumuz şarkı sözlerini kafanızdan uydurmak yerine artık Wurrly ile hatırlayabiliriz.

Wurrly, iOS platformunda bulunan ve ücretsiz olarak edinebileceğiniz popüler bir müzik uygulamasıdır. Bu uygulamaları kullanarak iPad ve iPhone cihazlarınızdan karaoke yapabilir ve onları kayıt altına alabilirsiniz. Aynı zamanda karaoke dünyasının sosyal medya sahipliğini yapan Wurrly, kullanıcılarına dünya üzerinden birçok amatör arkadaş bulma imkanı da sağlıyor.

Karaoke uygulaması Wurrly'yi kullanarak istediğiniz tarzda ve istediğiniz hızda karaoke yapabilirsiniz. Karaoke yaparken size sözleri takip edebilmeniz için prompter olarak tabir edebileceğimiz bir ekran yardımcı oluyor. Bu sayede sözleri sırasıyla ve karıştırmadan söyleyebiliyorsunuz. Aynı zamanda şarkının bitişinde karaoke ses kaydınızı arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz. Twitter, Facebook ve SMS gibi çeşitli ağlar sayesinde ses gönderme imkanı sunan Wurrly, karaoke severlerin bir numarası olma yolunda ilerliyor.

Uğur Sağlam

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması