WWE Immortals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,697 TOPLAM İNDİRME
1.4 GB DOSYA BOYUTU

WWE Immortals ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur

WWE Immortals ünlü Amerikan güreşi dövüşçülerinin süper kahramanlara dönüştüğü bir mobil dövüş oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğinz bir oyun olan WWE Immortals dövüş oyunlarında bir hayli tecrübeli olan ve Mortal Kombat ve Injustice gibi oyunları geliştirmiş ekip tarafından hazırlanmış bir başka yapım. Oyunda temel olarak 3 dövüşçüyü seçerek kendi takımımızı kuruyoruz ve ringe çıkarak rakip takımları yenmeye çalışıyoruz.

WWE Immortals oldukça kolay kullanılabilen dokunmatik kontrollere sahip olan bir dövüş oyunu. Kahramanımızın saldırmasını sağlayabilmek için ekrana dokunmamız veya parmağımızı belirtilen yönde ekranda sürüklemememiz gerekiyor. Dövüşçülerimiz süper yeteneklere de sahip ve bu yetenekleri kullanınca rakiplerimize büyük hasar verebiliyoruz.

WWE Immortals'da dövüştükçe kahramanlarımızı geliştirebilmemize imkan veriliyor. Seviye atlayarak güçlerimizi artırabiliyor ve daha fazla hasar verebiliyoruz. Oyunu tek başınıza yapay zekaya karşı oynayabileceğiniz gibi online olarak siğer oyunculara karşı da oynayabilirsiniz. Oyunda Triple H, John Cena, The Undertaker, The Bella Twins, The Rock, Hulk Hogan gibi efsane WWE Amerikan güreşçilerinin süper kahraman halleri sizi bekliyor.

Can Erdil Şentürk

WWE Immortals

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
664 TOPLAM İNDİRME

WWE Immortals kolay kontrollere sahip bir dövüş oyunudur

WWE Immortals profesyonel Amerikan güreşi karşılaşmalarının yapıldığı WWE arenalarını fantastik bir hikayeyle birleştiren bir mobil dövüş oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir dövüş oyunu olan WWE Immortals'da Hulk Hogan, The Rock, John Cena, Triple H, The Undertaker, The Bella Twins gibi ünlü Amerikan güreşçilerinin süper kahramanlara dönüştüğünü görüyoruz. Bu kahramanlardan 3 tanesini seçerek kendi kahraman takımımızı oluşturuyoruz ve savaş alanlarına çıkarak rakip takımlarla kapışıyoruz.

WWE Immortals'da kahramanlarımız süper yeteneklerle donatılmış ve bu süper yeteneklerimiz dövüşün gidişatını değiştirebiliyor. Ayrıca dövüşleri kazandıkça seviye atlayabiliyoruz ve kahramanlarımızın yeteneklerini geliştirebiliyoruz.

WWE Immortals'ı tek kişilik oyun modunda oynayabileceğiniz gibi internet üzerinden diğer oyuncuların takımlarıyla eşleşerek de oynayabilirsiniz. Oldukça yüksek grafik kalitesine sahip oyun eğer WWE hayranıysanız hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Path of Immortals APK

    Fantastik bir dünyaya ev sahipliği yapan Path of Immortals milyonlara ulaşmaya devam ediyor.
  • Rage of the Immortals

    Rage of the Immortals farklı bir dövüş oyunudur
  • Blood & Glory: Immortals

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur.
  • WWE APK

    WWE APK Android uygulaması Amerikan güreşine ilgi duyanlara tavsiyedir. Dünya Güreş Şovu haberleri, videoları ve etkinlikleri hakkında her türlü bilgiyi içeriyor.
  • WWE SuperCard

    WWE SuperCard ünlü güreş müsabakası olan WWE'nin kart oyunu versiyonudur.
  • WWE 2K16 Creation Studio

    WWE 2K16 Creation Studio kameranız aracılığıyla yüzünüzü WWE 2K16'ya aktarmanıza yardımcı olan bir uygulama
  • MMX Racing Featuring WWE

    MMX Racing Featuring WWE güzel grafiklere sahip bir yarış oyunudur
  • WWE Champions

    WWE Champions mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Amerikan Güreşi oyunudur