WWE SuperCard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
1,677 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

WWE SuperCard ünlü güreş müsabakası olan WWE'nin kart oyunu versiyonudur.

WWE SuperCard tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir kart oyunudur. WWE meraklılarının seveceği türden bir yapım olan WWE SuperCard adından da anlaşılacağı gibi kart oyunu dinamikleri üzerine kurulu. Karakter seçip ringe çıkmaktan ziyade rakiplerimizle kartlarla yüzleşiyoruz.

Oyunda çok sayıda karakter mevcut ve bu karakterlerin her biri kullanılabilir durumda. 400’den fazla karakter içeren oyunda elde edeceğiniz karakterleri upgrade edebilir ve düşmanlarınıza karşı avantaj elde edebilirsiniz.

Bahsi geçen bu 400 karakterden istediklerinizi seçip kart destenizi tamamen kendiniz oluşturabilirsiniz. Bu aşamada rakiplerinizi iyi bir şekilde gözlemlemeli ve onları alt edebilmek için gerekli taktikleri geliştirmelisiniz. WWE SuperCard’da yer alan grafik kalitesi gerçekten çok yüksek. Çizimler ve modellemeler oyuna kafa yorulduğunu gösteriyor ve oyuncular üzerinde herhangi bir negatif etki yaratmıyor.

WWE SuperCard kart oyunlarından hoşlanan herkesin denemesi gereken yapımlardan bir tanesi ve en önemlisi de tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Emircan Erdoğan

WWE SuperCard

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
188 TOPLAM İNDİRME
80.1 MB DOSYA BOYUTU

WWE SuperCard tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir kart oyunudur.

WWE SuperCard tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz kart oyunudur. WWE hayranları için özel olarak tasarlanmış bu oyunda sevdiğiniz tüm güreş yıldızlarını bulabileceksiniz. Oyun temel olarak kart oyunu dinamikleri üzerine kurulu. Yani güreşçi seçip ringlerde aksiyon dolu mücadelelere girmeyeceksiniz.

Her ne kadar kart oyunu olsa da WWE SuperCard’a göz alıcı grafiklere yer verilmiş. Artwork gerçekten mükemmel ve oyuncuları etkileyecek kapasitede. WWE SuperCard’da toplamda 400 açılabilir kart bulunmakta ve bu kartları kendi elinizde toplayabiliyorsunuz. Daha sonra rakibinize en uygun kartları seçerek gücünüzü ringlerde gösterebilirsiniz.

Elde ettiğiniz kartların her birini upgrade edebilirsiniz. Bir noktaya kadar upgrade etmeden ilerleyebilirsiniz fakat belli bir aşamadan sonra karakterler daha da güçleniyor ve güçlendirme yapmak kaçınılmaz oluyor. Oyunun en ilginç yanlarından bir tanesi de sürekli güncellenen kart destelerine sahip olması. Oyuncular sürekli olarak yeni oyuncularla karşılaşıyor ve bu kartları destelerine katabiliyor.

Siz de WWE hayranıysanız ve bu temayı baz alan keyifli bir kart oyunu arıyorsanız WWE SuperCad en iyi alternatiflerden bir tanesi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • WWE APK

    WWE APK Android uygulaması Amerikan güreşine ilgi duyanlara tavsiyedir. Dünya Güreş Şovu haberleri, videoları ve etkinlikleri hakkında her türlü bilgiyi içeriyor.
  • WWE 2K16 Creation Studio

    WWE 2K16 Creation Studio kameranız aracılığıyla yüzünüzü WWE 2K16'ya aktarmanıza yardımcı olan bir uygulama
  • MMX Racing Featuring WWE

    MMX Racing Featuring WWE güzel grafiklere sahip bir yarış oyunudur
  • WWE Champions

    WWE Champions mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir Amerikan Güreşi oyunudur
  • WWE Immortals

    WWE Immortals ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bir dövüş oyunudur
  • WWE 2K

    WWE organizasyonunun resmi lisanslı oyun serisi mobil cihazlarda da son derece iddialı bir profil çiziyor.
  • WWE Tap Mania

    WWE Tap Mania, SEGA'nın Android platformuna ücretsiz çıkardığı Amerikan Güreşi oyunu.
  • WWE Mayhem

    The Rock, John Cena, Brock Lesnar ve diğer efsane güreşçiler bir arada