Xbox SmartGlass

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
909 TOPLAM İNDİRME

Microsoft'un Android için geliştirdiği Xbox SmartGlass uygulaması ile, Android cihazlar üzerinden Xbox 360 oyun konsolunun kontrolü sağlanabilecek.

Microsoft'un Xbox oyun platformu için Android'e geliştirdiği bir uygulama olan Xbox SmartGlass, Android cihazların Xbox 360'ı kontrol etmesini sağlıyor. Bu uygulama Xbox 360 için bir nevi uzaktan kumanda görevi görecek ve Xbox 360 üzerinde her türlü işinizi bu uygulama sayesinde Android cihazınız ile yapabileceksiniz. 

Android cihazınızda yaptığınız herhangi bir medya görevini - müzik dinleme, film izleme gibi - kaldığınız yerden Xbox SmartGlass uygulaması sayesinde Xbox 360'a aktarıp devam edebileceksiniz. Diğer bir bakış ile Xbox 360 ile Android cihazınızı entegre hale getiren bu uygulama, uzaktan erişim ve tam kontrol yapılmasını planlıyor.

Xbox SmartGlass ile Xbox 360 üzerinde yapabileceklerinizden bazıları şu şekilde;

  • Xbox 360 kontrolü ve kullanımı,
  • Xbox 360 için Android klavyesini kullanabilme,
  • Xbox 360 üzerinden internete girebilme,
  • Xbox 360 üzerindeki film ve müzikleri açma, kapatma, durdurma ve sarma işlemleri,
  • Xbox 360 için oyun seçimi ve bazı yerlerde kullanabilme,
  • Xbox profili düzenleyebilme ve arkadaşlarla ile iletişim kurabilme.
Mustafa Şevki Coşar

Xbox SmartGlass

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

Xbox SmartGlass, Xbox 360 oyun konsolunuzu mobil cihazınızdan yönetmenin kolay ve eğlenceli yoludur.

XBOX SmartGlass, Xbox 360 oyun konsolunuzu akıllı telefon ve tabletinizden yönetme izni veren ücretsiz bir uygulamadır. Xbox profilinizi düzenlemekten Xbox arkadaşlarınızla etkileşime geçmeye, internette gezinmekten Xbox kategorileri arasında dolaşmaya kadar pek çok işlem için iPhone ve iPad’inizin dokunmatik ekranından ve klavyesinden yararlanabilirsiniz.

Microsoft’un Xbox oyun konsolu için hazırladığı resmi uygulamalardan biri olan Xbox SmartGlass, mobil cihazınız üzerinden Xbox 360 konsolunuzla iletişime geçen kullanımı rahat ve özellikli bir uygulama. Oyun konsolunuz kapalı olsa dahi sosyal platformlardan kopmamanızı sağlayan uygulama ile Xbox’ınızı yönetmek oldukça kolay ve zevkli. Kaydırma ve dokunma hareketi ile Xbox 360’nızın menülerinde gezinebilir, internete girebilir, Xbox müzik, video ve oyunlarınızı arayabilir, başarılarınızı izleyebilir ve karşılaştırabilir, avatarınızı değiştirebilir, Xbox arkadaşlarınızla sohbet edebilir ve Xbox profilinizi güncelleyebilirsiniz.

Xbox 360 oyun konsolu ve Xbox üyeliği gerektiren Xbox SmartGlass, oldukça sade tasarlanmış kullanıcı arayüzüne sahiptir. Tek dokunuşla konsolunuza bağlanabilir, profilinize bakabilir, son oynadığınız oyunları görebilir, yeni oyunlar keşfedebilirsiniz.

Xbox SmartGlass, Xbox 360 oyun konsolunun tamamlayıcı bir parçasıdır. Eğer Xbox One konsoluna sahipseniz Xbox One için özel olarak hazırlanmış SmartGlass uygulamasını indirmeniz gerekmektedir.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Xbox One SmartGlass Beta

    Xbox One SmartGlass Beta, SmartGlass'a kazandırılan en yeni özellikleri denemeniz için hazırlanmış bir uygulamadır.
  • Xbox One SmartGlass

    Xbox One SmartGlass ile konsolunuzu telefon ve tabletinizden kontrol edebilirsiniz.
  • Xbox Game Pass

    Xbox oyunları telefonunuzdan indirin, yeni oyunları indirimle alın.
  • Xbox

    Xbox uygulaması ile konsolunuzu Android cihazınızdan kontrol edebilir, oyun satın alabilir, etkinlikleri takip edebilirsiniz.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.