XTRIK

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME

XTRIK, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

XTRIK, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunudur. Reflekslerinizi test eden oyunda dikkatli olmalı ve yüksek puanlara ulaşmalısınız.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan XTRIK'de düğümleri çözmeye çalışıyorsunuz. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz oyunda işiniz bir hayli zor. Dikkatli olmalı ve elinizi çabuk tutmalısınız. Tüm düğümleri en kısa sürede çözmeli ve yüksek puanlara ulaşmalısınız. Oldukça basit bir oynanışa sahip olan oyunda renkli görseller yer alıyor. Sonsuz oyun moduyla oynayabileceğiniz oyunda farklı temalar kullanabiliyorsunuz. Sadece tek parmak ile oynayabileceğiniz bu zevkli oyunu mutlaka denemelisiniz. Çocukların dahi beğenerek oynayabileceği XTRIK'i sakın kaçırmayın.

XTRIK oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

XTRIK

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
41 MB DOSYA BOYUTU

XTRIK, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor.

XTRIK, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz zevkli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Basit bir oynanışa sahip olan oyunda reflekslerinizi test ediyorsunuz.

Reflekslerinizi test etmenizi sağlayan zevkli bir beceri oyunu olarak karşımıza çıkan XTRIK, renkli düğümleri çözmeniz gereken bir oyundur. Oyunda elinizi çabuk tutmalı ve tüm düğümleri ortadan kaldırmalısınız. Düşünce gücü de gerektiren oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Basit bir oynanışa ve renkli görsellere sahip olan oyunda sonsuz oyun modu yer alıyor. Farklı temaların kilitlerini açabileceğiniz oyunda tek parmak ile oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Zevkli bir oyun deneyimi sunan XTRIK, çocukların de beğenerek oynayabileceği bir oyundur. Arkadaşlarınıza meydan okuyabileceğiniz XTRIK'ı sakın kaçırmayın.

XTRIK oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Graviturn

    Graviturn, Android cihazlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir beceri oyunu.
  • High Hoops

    Topu halkalardan geçirin.
  • Mr Juggler

    Hokkabazlık yapıyoruz.
  • Knock Balls

    Top silahıyla kuleleri indirin.