YaaniMail

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
661 TOPLAM İNDİRME
6.4 MB DOSYA BOYUTU

Turkcell YaaniMail Android İndir: Turkcell'in yeni e-posta uygulaması YaaniMail indirin, e-postalarınıza hızlıca ve güvenle ulaşın.

Turkcell YaaniMail Android uygulaması yayında! Turkcell’in e-posta servisi YaaniMail birçok özelliği bir arada barındırıyor. Yerli ve milli mobil e-posta uygulaması YaaniMail Android telefonunuza indirin ve hızlı, kolay, güvenli ve çevrimdışı çalışan yepyeni e-posta deneyimi yaşayın.

Turkcell mühendisleri tarafından geliştirilen YaaniMail, e-postaları Türkiye’de bulunan yüksek güvenlikli veri merkezlerinde Turkcell sunucularında saklıyor. Turkcell abonesiyseniz, LTE/3G üzerinden YaaniMail uygulamasına eriştiğinizde internetinizden gitmiyor. Sade ve modern tasarımlı arayüzüyle mobil, web tüm platformlarda e-postalarınızı kolayca yönetebiliyorsunuz. Her yerden hızlıca e-postalarınıza erişmek, yüksek hızda e-postalarınızı göndermek ve aradığınız e-postaya kolayca ulaşmak dışında hesabınız yüksek teknoloji altyapısıyla spam ve virüse karşı korunuyor. Verilerinizi Türkiye’de saklanarak veri güvenliğiniz korunuyor. İnternetiniz kesildiğinde bile e-postalarınızı okumaya hatta yanıtlamaya devam edebiliyorsunuz. Bağlantı sağlandığında işlemler otomatik olarak gerçekleşiyor.

Turkcell YaaniMail Android Uygulaması Özellikleri

  • E-postalarınıza kolay ve hızlıca ulaşın: İster HızlıGiriş ile ister kullanıcı adınızla kolayca giriş yapın.
  • Yüksek performans ile e-postalarınızı gönderin: Her yerden hızlıca e-postalarınıza erişin, aradığınız e-postayı bulun.
  • Tüm cihazlardan e-postalarınıza kolayca erişin: Web, mobil web ve uygulama ile YaaniMail’e erişin.
  • Gelişmiş teknoloji altyapısı ile spam ve virüse karşı korur. Verilerinizi Türkiye’de saklayarak veri güvenliliğinizi sağlar.
Erkan Calp

YaaniMail

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
90 MB DOSYA BOYUTU

YaaniMail iOS İndir: Turkcell YaaniMail uygulaması ile e-postalarınızı kolayca yönetin!

YaaniMail, Turkcell’in yeni e-posta uygulaması. Yerli ve milli e-posta uygulaması YaaniMail, hızlı, kolay, güvenli email uygulaması olarak öne çıkıyor. Web, mobil web ve uygulaması ile YaaniMail’e tüm kanallardan kolayca erişebiliyorsunuz. Turkcell abonesi iseniz, Turkcell LTE/3G bağlantısı üzerinden YaaniMail uygulamasına eriştiğinizde datanızdan harcanmıyor. Turkcell YaaniMail uygulamasını iPhone - iPad cihazınıza indirin, e-postalarınızı kolayca organize edin, hızlıca gönderin, güvenle saklayın!

YaaniMail, Turkcell mühendisleri tarafından geliştirilen, e-postaların Türkiye’de bulunan yüksek güvenlikli veri merkezlerinde tutulduğu yerli ve milli email uygulaması. YaaniMail’e mobil ve masaüstü tüm platformlardan hızlı ve kolayca erişebiliyorsunuz. Turkcelli iseniz HızlıGiriş seçeneğiyle veya kullanıcı adınızla giriş yaparak maillerinize sade ve modern görünümlü arayüzden ulaşıyorsunuz. E-posta göndermek ve aranılan e-postaya ulaşmak oldukça kolay ve hızlı. Yüksek teknolojik altyapısı ile spam ve virüslere karşı korunuyorsunuz. Çevrimdışı da çalışıyor; internetiniz kesildiğinde e-postaları okuyabiliyor, gönderebiliyorsunuz, çevrimiçi olduğunuzda tüm işlemler otomatik olarak gerçekleştiriliyor.

Turkcell YaaniMail iOS Uygulaması Özellikleri

  • Yepyeni e-posta deneyimi ile birçok özellik bir arada: Hızlı, kolay, güvenli, çevrimdışı
  • Mobilde ve masaüstünde: Tüm platformlardan hızlı ve kolayca erişebilirsiniz.
  • Hiç alınmamış e-posta adresleri YaaniMail’de.
  • Gururla Türkiye’de yapıldı!
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Samsung Email

    Samsung Email, iş ve kişisel mail hesaplarınızı sorunsuzca yönetmenizi sağlar.
  • Email

    Google tarafından ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde farklı mail hesaplarınızı tek bir yerden yönetebilirsiniz.
  • Boxer

    Boxer, işlevsel, şık ve kolay kullanımlı bir email hesabı yönetim uygulaması.
  • Alto Mail

    Alto Mail uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan tüm e-postalarınızı organize edebilirsiniz.
  • Mail Wise - Clear Email Client

    Mail Wise, şık ve sade arayüzüyle diğer e-posta istemcileriyle rekabet etmeye hazır. Farklı kaynaklardan gelen e-postalarınızı tek bir ortamda yönetin.
  • Gmail Go

    Android e-posta uygulaması Gmail'in hafif ve hızlı sürümü
  • Hop

    Hop sayesinde email hesabımızı adeta bir mesajlaşma servisi olarak kullanabiliyoruz.
  • Gmail

    Gmail, akıllı telefonlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir e-posta uygulamasıdır.