Yamiba

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
654 TOPLAM İNDİRME
2.5 MB DOSYA BOYUTU

Yamiba ile kahve, tarot falı baktırabiliyor, günlük burç yorumlarımıza göz gezdirebiliyoruz.

Yamiba, Android işletim sistemine sahip cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir fal bakma ve tarot uygulaması olarak öne çıkıyor. Fal baktırmaya merakı olan kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış olan Yamiba'da tarot ve kahve falı baktırma özelliklerinin yanı sıra burç yorumları ve rüya tabirleri köşesi de yer alıyor.

Şık ve temiz görünen arayüzünde konumlandırılmış butonların kullanımı son derece basit. İlgimizi çeken özelliği direkt olarak seçebiliyoruz. Kahve, tarot, rüya yorumu ve ilişki danışmanı seçeneklerinden istediğimizi seçerek işlemlere başlıyoruz. Kahve falı baktırmak için öncelikle fincanın dört adet fotoğrafını çekmek gerekiyor. En doğru sonuçlar için fotoğrafların net ve farklı açılardan çekilmiş olması gerekiyor.

Tarot köşesine girdiğimizde ise öncelike doğum tarihi bilgilerimizi girmemiz gerekiyor. Bu işlemden sonra altı adet kart seçerek bir sonraki aşamaya devam ediyoruz. Seçtiğimiz kartlara göre yorumlar yapılıyor.

Uygulamada bir de günlük burç yorumları bulunuyor. Bu özellik sayesinde astrolojik bilgilere göre bizi nelerin beklediğini görebiliyoruz.

Emircan Erdoğan

Yamiba

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
694 TOPLAM İNDİRME

Yamiba, iOS cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir fal bakma ve burç yorumları uygulaması.

Yamiba, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir fal, tarot ve astroloji uygulaması olarak tanımlanabilir. Tamamen ücretsiz olarak sunulan bu uygulama sayesinde kahvemizi tek başımıza içmiş olsak dahi falımızı mobil cihazımız üzerinden baktırabiliyoruz. Elbette sadece kahve falı değil, tarot falı ve hatta burç yorumlarına bile erişim sağlayabiliyoruz.

Yamiba'ya adım attığımızda karşımız dört farklı kategori çıkıyor. Bu kategoriler kahve, tarot, rüya yorumu ve ilişki danışmanı olarak belirlenmiş. İstediğimiz kategoriye giriş yapıp fal baktırabiliyoruz. Kahve falı baktırabilmek için fincanımızın fotoğrafını net bir şekilde çekmemiz gerekiyor. Düzgün bir fal yorumu için en az dört fotoğraf gerekiyor. Resimleri yüklemek için resim yükle butonlarına basıp fotoğraf çekebiliyoruz. Daha sonra yorumlamasını istediğimiz kişiyi seçip işlemleri tamamlayabiliyoruz.

Tarot falında ise öncelikle doğum tarihimizi girmemiz ve ekranın aşağı kısmından kart çekmemiz gerekiyor. Toplamda altı adet kart seçmemiz öngörülmüş. Fal baktırmak yerine günlük burç yorumlarına da erişim sağlamanız mümkün.

Genel olarak görevini sorunsuz bir şekilde yerine getiren Yamiba, fala meraklı kullanıcıların hoş vakit geçirebilecekleri bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.