Yaratık Yarışcı

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME
56 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli yaratıklar ile yarışacağız.

Crazy labs by TabTale imzası ile iki farklı mobil platformda oyunculara sunulan Yaratık Yarışcı ücretsi bir mobil yarış oyunudur.

Bünyesinde birbirinden farklı sevimli yaratıklara ev sahipliği yapan oyunda amacımız yaratığımız ile bitiş çizgisini ilk geçen olmaya çalışacağız. Engellerle dolu bir atmosferde geçen yapımda 3D grafik açıları eşliğinde adrenalin ve eğlence dolu bir dünya bizleri bekliyor olacak.

Beklenmedik engellerden kaçacağımız oyunda 20’den fazla sevimli yaratık bizleri bekliyor olacak. Farklı pist seçenekleri ile benzersiz deneyimler yaşayacağımız yapımda yüksek ödüller için yarışacağız.  Oyun içerisinde kazandığımız ödüller ile sevimli yaratığımızı yükselterek daha hızlı bir hale getirebileceğiz. İki farklı mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Yaratık Yarışcı, Google Play’de 4.3 gibi bir skor puanına sahip.

İyi oyunlar dileriz.           

Doğukan Çağlakpınar

Yaratık Yarışcı

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
253.6 MB DOSYA BOYUTU

Sevimli yaratıklar ile yarışacağız.

Mobil yarış oyunları arasında yer alan Yaratık Yarışcı iki farklı mobil platformda 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanıyor.

 Crazy Labs by TabTale imzası ile geliştirilen ve yayınlanan Yaratık Yarışcı bünyesinde 20’den fazla farklı sevimli canavara da ev sahipliği yapıyor. Rengarenk bir yapıda engellere takılmadan bitiş çizgisini geçmeye çalışacağımız yapımda 3D grafik açıları da bizleri bekliyor olacak. Tehlikeli yarış pistlerinde mücadele edeceğimiz yapımda ödüller kazanabilecek ve kazandığımız ödüller ile sevimli yaratığımızı yükselterek daha hızlı bir yapıya kavuşturabileceğiz.

4 farklı yarış modunun yer aldığı yapımda çeşitli etkinlik ve turnuvalar da karşımıza çıkacak. İki farklı mobil platformda yayınlanan ve 1 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan Yaratık Yarışcı, ücretsiz olarak indirilmeye devam ediliyor.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Moy 6 the Virtual Pet Game

    Sevimli yaratık besleyeceğiz.
  • Combo Critters

    Yüzlerce farklı yaratık toplayarak yeni gezegenler keşfedebileceğiniz aksiyon dolu bir oyundur.
  • Slippery Slides

    Eğlenceli bir yarış dünyasına katılacağız.
  • TRT Yarışçı

    TRT Yarışçı, 4 yaş üzeri çocukların oynayabileceği engebeli arazi yarışı oyunu.
  • MiniBikers

    Basit kontrollere sahip bir motosiklet yarış dünyasına giriş yapacağız.
  • Race Master MANAGER

    Eşsiz Formula yarışlarına tanıklık edebileceğiniz, eğlenceli bir yarış oyunudur.
  • Torque Drift APK

    Torque Drift APK Android araba oyununda gerçek zamanlı drift yarışlarına katılıyorsunuz. Online multiplayer yarış oyunlarından Torque Drift ücretsiz oynanabilir.
  • Pit Stop Racing : Club vs Club

    Mobil cihazınızda eşsiz bir yarış oyunu oynamak ister misiniz?