Yeah Bunny 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME

Zevkli ve sürükleyici bir platform oyunu

Yeah Bunny 2, harika deneyim sunan bir Android platform oyunu olarak dikkatimizi çekiyor. Zorlu bölümleri ve eğlenceli kurgusuyla dikkat çeken oyunda eşsiz bir deneyim yer alıyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğinizi düşündüğüm harika bir mobil platform oyunu olarak karşımıza çıkan Yeah Bunny 2, küçük yaratıklardan oluşan bir oyundur. Oyunda yer alan havuçları, altınları ve şekerleri toplayarak ilerliyor ve zorlu bölümleri tammalıyorsunuz. Piksel tarz grafikleriyle de ön plana çıkan oyunda harika zaman geçirebiliyorsunuz. Sevimli karakterleri kontrol edebileceğiniz oyunda reflekslerinizi iyi kullanmanız gerekiyor. Bu tarz platform oyunlarını seviyorsanız beğenerek oynayabileceğinizi düşündüğüm Yeah Bunny 2, sizleri bekliyor. Kolay kontrolleriyle de dikkat çeken Yeah Bunny 2, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi diyebilirim. Zorlu görevleri de tamamlamanız gereken oyunda son derece dikkatli olmalısınız.

Yeah Bunny 2 oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

Yeah Bunny 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
3 TOPLAM İNDİRME
287 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir platform oyunu

Yeah Bunny 2, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil platform oyunu olarak ön plana çıkıyor.

Harika deneyim sunan bir platform oyunu olarak dikkatimizi çeken, zorlu bölümleri ve tuzakları aşarak ilerlemeniz gereken bir oyundur. Oyunda altınları, havuçları ve şekerleri toplayarak ilerliyor, aynı zamanda da zorlu bölümleri ve görevleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. Retro tarz piksel grafikleriyle de ön plana çıkan oyunda sevimli karakterler yer alıyor. Kolay kontrollerin ve sürükleyici atmosferin yer aldığı Yeah Bunny 2, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken oyunlardan bir tanesi diyebilirim. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda reflekslerinizi de iyi kullanmalısınız.

Yeah Bunny 2 oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha fazla bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bunny Goes Boom!

    Bunny Goes Boom, sınırsız koşu oyunu seven oyuncular için geliştirilen daha farklı ve eğlenceli bir Android koşu oyunu.
  • Bunny Run

    Bunny Run son derece eğlenceli bir platform koşu oyunu olarak dikkat çekiyor.
  • Rogue Buddies 2

    Aksiyon yüklü 2D shooter oyunu
  • Bullet League

    Tek ve ilk Battle Royale 2 boyutlu platform
  • ChocoRun 2

    ChocoRun 2, aksiyon yüklü iki boyutlu platform oyunu olarak mobilde yerini alıyor.
  • Metal Soldiers 2

    Metal Soldiers 2, Rambo gibi savaştığınız aksiyon platform oyunu.
  • Mega Man 2

    Mega Man 2 Mobile, Capcom'un imzasını taşıyan klasik aksiyon platform oyunu.
  • Spirit Roots

    Aksiyon, Macera, Platform bir arada