Yemek Dedektifi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME
15 MB DOSYA BOYUTU

Yemek Dedektifi uygulaması ile dilediğiniz restorandan yemek siparişi verebilirsiniz.

Yemek Dedektifi uygulaması, Android cihazlarınızdan online yemek siparişi verebileceğiniz yeni bir platform olarak öne çıkıyor.

Online yemek siparişi uygulaması olan Yemek Dedektifi, restorana gitmek veya telefonla yemek siparişi verme zorluklarını ortadan kaldırarak çok kolay bir şekilde yemek siparişi verebilmenizi sağlıyor. Denizli, İzmir ve Muğla’da aktif olarak kullanılan ve kayıtlı restoranlardan dilediğinizi seçerek sipariş verebileceğiniz uygulamada Isparta, Burdur, Hatay, Adana ve Antalya gibi şehirler de yakın zamanda uygulamada aktif hale getirilecek gibi görünüyor.

Yemek Dedektifi uygulamasına kayıt olduktan sonra adresinizi ekleyerek bölgenizdeki restoranları bulabileceğiniz uygulamada, sipariş vermek istediğiniz ürünü seçtikten sonra kredi kartı, online kredi kartı veya nakit gibi ödeme seçeneklerini tercih edebilirsiniz. En sevdiğiniz yemekleri birkaç dokunuşla kapınıza kadar getiren Yemek Dedektifi uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Yemek Dedektifi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
31.7 MB DOSYA BOYUTU

Yemek Dedektifi uygulamasını kullanarak favori restoranlarınızdan yemek siparişi verebiliyorsunuz.

Yemek Dedektifi uygulamasıyla iOS cihazlarınızdan kolayca online yemek siparişi verebilirsiniz.

Yeni bir girişim olan ve online yemek siparişi konusunda hayatınızı kolaylaştıran Yemek Dedektifi uygulaması, en sevdiğiniz restoranlardan en sevdiğiniz menüleri kapınıza kadar getiriyor. İzmir, Muğla ve Denizli’de aktif olarak kullanabileceğiniz Yemek Dedektifi uygulamasında yakın zamanda Adana, Antalya, Burdur, Isparta ve Hatay gibi şehirler de bu hizmetten faydalanabilecek.

Adres ve iletişim bilgilerinizi profilinize ekledikten sonra sipariş verebileceğiniz restoranları görüntüleyebileceğiniz Yemek Dedektifi uygulamasında, canınızın istediği yemeği seçtikten sonra sipariş adımlarını tamamlayabiliyorsunuz. Online kredi kartı, kredi kartı ve nakit gibi ödeme seçenekleri sunan Yemek Dedektifi uygulamasında telefonla sipariş verme ve adres tarif etme gibi zorluklar olmadan yemek siparişinizi verebilirsiniz. Eğer siz de bu hizmetten faydalanmak isterseniz, Yemek Dedektifi uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Grubhub

    Yemek sipariş uygulaması
  • SushiCo

    Canınız sushi çektiyse, SushiCo uygulaması üzerinden sipariş verebilir ya da restoranları görüntüleyebilirsiniz.
  • Fiyuu

    Fiyuu uygulamasında bulunan birçok restorandan dilediğinizi seçerek online yemek siparişi verebilirsiniz.
  • Yemeksepeti APK

    Yemeksepeti uygulaması ile Android telefondan yemek siparişi vermek çok kolay! Yemeksepeti Banabi ile de online market alışverişi yapın.
  • Tarifler ve Pişirme

    Tarifler ve Pişirme uygulaması birçok kategoride sunulan milyonlarca yemek tarifine ulaşmanızı kolaylaştırıyor.
  • Nefis Yemek

    Yemek tarifleri videolu anlatımla sunuluyor.
  • Yemek Evi

    Yemek Evi uygulamasında videolu ve resimli yemek tariflerini bulabilirsiniz.
  • Yemek.com

    Yemek.com uygulamasında her damak tadına uygun binlerce videolu yemek tarifine ulaşabilirsiniz.