Yik Yak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
478 TOPLAM İNDİRME

Yik Yak, oturduğunuz yerin yakın çevresinde neler olup bittiğinizi öğrenerek diğer kişiler ile bağlantı kurabileceğiniz eğlenceli bir sosyal medya platformudur.

Yik Yak, çevrenizde gerçekleşenlerden haberdar olmanızı sağlayan bir Android sosyal medya platformudur. iOS ve Web servisi olarak da çalışan Yik Yak, yakın çevrede oturan kişilerin birbirleri ile bağlantı kurarak neler yaptıklarını görebilmeleri sağlıyor.

Komşuluğun gittikçe öldüğü son zamanlarda tam da ihtiyacımız olan türden uygulamalar arasına giren Yik Yak, komşularınız yada yakın çevrenizde oturan kişiler ile güzel bir topluluk oluşturmanızı sağlıyor. Örneğin mahalledeki arkadaşlarınızı Yik Yak üzerinde eklediniz. Bu size onların neler yaptığını görebilme imkanı sunmaktadır. Daha detaylı açıklayacak olursak, mahalle arkadaşınız saat 3'te basket oynayacağını yazabilir. Siz de bu haberi Yik Yak üzerinden görerek ona sizinde katılacağını belirtebilirsiniz.

Kendi paylaşımlarınızı, yorum ve cevaplarınızı yapmanıza olanak sağlayan uygulama da yaptığınız her türlü etkinlik için Yak puan da kazanıyorsunuz.

Daha fazla sosyal olmak için kullanabileceğiniz uygulama aynı zamanda yakın çevrenizdeki kişilerle tanışarak arkadaşlıklar kurmanızı da sğalamaktadır. Yik Yak sayesinde arkadaş sayınız bir anda artabilir ve aktivitesi daha bol olan bir hayata geçiş yapabilirsiniz. Fakat uygulama henüz yeni olduğu için kullandığını bölgedeki kullanıcı sayısına göre etkinlikler artış veya azalış gösterecektir. Yinede zamanla uygulama daha popüler oldukça tanışabileceğiniz çok daha falza kişi olacaktır.

Yeni arkadaşlıklar kurmak, çevrenizde olup bitenlerden haberdar olmak ve istediğiniz şakaları dostlarınızla anında paylaşmak isterseniz Yik Yak'ı Android mobil cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek keyfini çıkartabilirsiniz.

Barış YANIK

Yik Yak

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
115 TOPLAM İNDİRME
84.2 MB DOSYA BOYUTU

Yik Yak, yaşadığınız çevredeki tüm aktivite ve olaylardan haberinizin olmasını sağlayan ve yeni arkadaşlar edinmenizi sağlayan yararlı bir iOS uygulamasıdır.

Komşularınız neler yapıyor veya yakın çevrenizde neler oluyor merak ediyorsanız öğrenmenizi sağlayacak olan uygulama Yik Yak. Uygulama iOS platformuna giriş yapan yeni bir sosyal medya platformu. Son zamanlarda bu tür sosyal medya uygulamalarının sayısı artmaya devam ediyor.

Uygulama basit olarak yakın çevrenizdeki kişilere bağlanarak neler yaptıklarını görmenizi sağlıyor. Haberler, eğlenceli anılar, şakalar ve daha ğpek çok şeyi bulabileceğiniz uygulama sayesinde daha fazla sosyalleşebilir ve çok daha fazla arkadaş edinebilirsiniz.

Çocukluk zamanlarımızdaki sokak kültürü yavaşça tarihe gömülürken, etrafımızda neler oluyor bitiyor bilemiyoruz. Yik Yak bunun önüne geçmek ve yakın çevrenizdeki kişiler ile kolayca etkileşime geçebilmeniz için geliştirilmiş bir iOS uygulamasıdır.

Uygulama henüz yeni olduğu için ilk başlarda oturduğunuz yerde çok az kişi bulabilirsiniz. Fakat zamanla yayıldıkça çok daha fazla kişi ile bağlanarak onlarla sohbet edebilir veya yaptığınız herhangi bir şeyi paylaşabilirsiniz. Kendi içerisinde güzel bir topluluk oluşturan Yik Yak, birbirine yakın oturan kişilerin daha da yakınlaşmasını ve iletişim içinde olmasını sağlıyor. Örneğin mahalledeki arkadaşlarınız ile neler yaptığınızı Yik Yak üzerinden kolayca paylaşabilirsiniz.

Sizde çevrenizde neler olup bitiyor öğrenmek ve kendi yaşadıklarınızı paylaşmak için iPhone ve iPad'lerinize Yik Yak uygulamasını ücretsiz olarak indirerek kullanabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • lit it

    Ampullerin hepsini yak!
  • Slingshot Wreck

    Sapanla binaları yık ve kötü adamları devir.
  • Stack Colors!

    En uzun kuleyi yap ve yık.
  • Messenger

    Messenger uygulamasını kullanarak tüm sosyal medya uygulamalarını tek bir platformdan yönetebilirsiniz.
  • Yaay

    Yaay İndir (Android): Yaay Google Play'de yerli sosyal medya uygulaması olarak öne çıkıyor.
  • Mirket App

    Mirket App, ilgi alanlarınız ve gündem hakkında toplumun nabzını tutabileceğiniz bir sosyal medya uygulaması.
  • Parler

    Parler, eski ABD Başkanı Trump ile gündeme gelen Twitter benzeri mikroblog ve sosyal medya uygulaması. Parler, Android telefonlarda ücretsiz kullanılabilir.
  • Kwai

    Kwai uygulamasıyla Android cihazlarınızdan birbirinden eğlenceli videolar hazırlayabilirsiniz.