Yolluyo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
24 TOPLAM İNDİRME

Yolluyo, binlerce ürünü içerisinde bulunduran bir alışveriş platformu olarak dikkatimizi çekiyor.

Yolluyo, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir online alışveriş uygulaması olarak karşımıza çıkıyor. Basit arayüzü ve geniş ürün yelpazasiyle ön plana çıkan uygulama ile her türlü bakkal ve market alışverişinizi kısa sürede halledebiliyorsunuz.

Türkiye'nin en büyük marketi mottosuyla yola çıkan Yolluyo, kullanıcılarına yakın çevredeki bakkal ve marketleri göstererek kısa sürede alacakların temin edilmesini sağlıyor. Farklı ödeme seçeneklerine de sahip olan uygulama ile nakit derdinden de kurtulabiliyorsunuz. Oldukça basit bir işleyişe sahip olan uygulamada kullanıcılar diledikleri marketlerden ürünlerini seçiyor ve daha sonrasında ödeme yaparak kapılarına kadar teslimat alabiliyorlar. 60 dakika içerisinde ise siparişleriniz evinize kadar ulaşıyor. Toplu alışverişlerinizi kolayca yapabilme imkanı sunan Yolluyo'yu mutlaka denemelisiniz. Yüzlerce ürüne ve dükkana sahip olan Yolluyo, e-bakkal olarak da adlandırabileceğim bir işlev gerçekleştiriyor.

Kolay arayüzü ve işlevsel yapısıyıla ilgi çeken bu uygulamayı mutlaka denemelisiniz. Eğer sık sık bakkaldan ya da markette alışveriş yapan biriyseniz bu uygulama size ilaç gibi gelecek diyebilirim. Yolluyo'yu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Yolluyo

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME

Yolluyo, binlerce ürünü içerisinde bulunduran bir alışveriş platformu olarak dikkatimizi çekiyor.

Yolluyo, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir alışveriş uygulaması olarak dikkatimizi çekiyor. Bakkal ve market alışverişlerinizi kolay yoldan yapma imkanı sunan Yolluyo ile ev ihtiyaçlarınızı kısa sürede halledebiliyorsunuz.

Ev alışverişlerinizi kısa yoldan halletmenize olanak sağlayan bir alışveriş uygulaması olan Yolluyo, oturduğunuz yerden tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir platformdur. Konum tabanlı çalışan uygulama ile çevrenizdeki anlaşmalı marketleri tarıyor ve dilediğiniz marketi seçerek sipariş verebiliyorsunuz. 60 dakika içerisinde tüm siparişlerinizi kapıdan teslim alıyor ve dilediğiniz gibi ödeme yapabiliyorsunuz. Online alışveriş uygulaması olan Yolluyo, aynı zamanda basit arayüzüyle de kullanıcılarını zora sokmuyor. Kullanışlı menüleri ve geniş ürün yelpazesiyle karşımıza çıkan Yolluyo'yu mutlaka denemelisiniz. Ev ihtiyaçlarınızı bakkaldan ya da marketten karşılıyorsanız bu uygulama işinizi bir hayli kolaylaştıracak diyebilirim. Yüzlerce ürüne ve dükkana sahip olan Yolluyo, e-bakkal olarak da adlandırabileceğim bir işlev gerçekleştiriyor.

Yolluyo'yu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.