You Must Escape 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

You Must Escape 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.

You Must Escape 2, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Bulmaca kategorisinin sevilen alt türlerinden biri olan odadan kaçış oyunu türüne girdiğini söyleyebiliriz.

You Must Escape adlı oyunun devam niteliğinde olan oyun da en az ilki kadar başarılı. Her ne kadar  devam oyunu desek de bu tarz oyunlarda hikaye ya da senaryo olmadığı için tam olarak devam oyunu sayılmaz.

Bununla birlikte aynı yapımcının oyunu olduğu için eğer birincisini de oynadıysanız bu oyunun da başarısını tahmin edebiliyorsunuz. Zaten oyun 5 milyona yakın indirilme sayısıyla kendini kanıtlamış durumda.

Oyunda amacınız yine benzer oyunlarda olduğu gibi odalardan kaçmak. Bunun için odadaki eşyaları topluyor, ipuçlarını ele geçiriyor ve bunları birbiriyle mantıklı bir şekilde kullanarak odadan kaçmaya çalışıyorsunuz.

Oyunda mantıkla ilgili bulmacalardan aklınızı çalıştıracak zihin oyunlarına kadar geniş yelpazede bulmacalar bulunuyor. Bu bulmacaları çözerek aynı zamanda hem eğlenceli vakit geçiriyor hem de analitik düşünme yeteneğinizi geliştiriyorsunuz.

Oyuna başlaması gayet kolay diyebilirim. İlk bölümü kolayca geçiyor fakat ilerledikçe zorlaştığını görüyorsunuz. Oyunda keşfedebileceğiniz onlarca oda var ve sürekli olarak yenilerinin eklenmesi de güzel bir özellik.

Bununla birlikte oyunun grafiklerinin de gayet etkileyici bir şekilde tasarlandığını da söyleyebilirim. Eğer siz de bu tarz bulmaca çözme oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

You Must Escape 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
54.3 MB DOSYA BOYUTU

You Must Escape 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.

You Must Escape 2, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur. Önce bilgisayarlarımız aracılığıyla hayatımıza giren bu oyunlar artık mobil cihazlarımızda da mevcut.

Senelerdir internette severek oynadığımız bir oyun türü olan odadan kaçma oyunları hem eğlendiren hem de düşündüren tarzda oyunlar. Belki de bu yüzden milyonlarca oyuncu tarafından sevilerek oynanıyorlar diyebilirim.

You Must Escape 2 de bu tarz oyunlardan bir tanesi. Adından da anlayabileceğiniz gibi serinin ikinci oyunu diyebiliriz. Fakat bu tarz oyunlarda senaryo olmadığı için devam niteliğinde olduğunu söyleyemeyiz. Yalnızca aynı kategoride bir oyun diyebiliriz.

Bununla birlikte en az ilki kadar başarılı olacak bir oyun olan You Must Escape 2 de 5 milyona yakın indirme sayısı ile dikkat çekiyor. Yine birincisi gibi başarılı bulmacalar ve grafiklerle tasarlanmış olduğunu da söyleyebilirim.

Bu oyunda da yine aynı şekilde odalardan kaçmaya çalışıyorsunuz. Önce daha kolay bir odayla başlıyor ve oda oda ilerleyerek bulmacaları çözüyorsunuz. Bunun için ipuçlarını topluyor ve eşyaları kullanıyorsunuz.

Yukarıda da söylediğim gibi aynı anda hem eğlendiren hem de zihin çalıştıran tarzda bir oyun olan You Must Escape 2 de de yine farklı tarzda bulmacalar ve zihin oyunları bulunuyor. Ayrıca oyunun grafikleri de yine başarılı.

Eğer siz de bu tarz odadan kaçma oyunlarını seviyorsanız bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • You Must Escape

    You Must Escape, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.
  • You Must Build A Boat

    You Must Build A Boat mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Can You Escape 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.
  • Can You Escape - Tower

    Can You Escape - Tower, gizemlerle dolu antik bir kuleden kaçmaya çalışacağını heyecanlı ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.
  • Can You Escape

    Can You Escape, Android telefon ve tabletinizde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz klasik odadan kaçma oyunu.
  • Can You Escape 3

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçış oyunudur.
  • Goop Escape 2

    Goop Escape 2, minik Goop'ları kaçış noktasına götürüp bölümleri birer birer geçmeniz gereken eğlenceli ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunu.
  • Killer Escape 2

    Killer Escape 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.