You Must Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

You Must Escape, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.

You Must Escape, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir odadan kaçış oyunudur. Odadan kaçış oyunları bildiğiniz gibi oyuncular arasında popüler kategorilerden bir tanesi diyebiliriz.

Bulmaca kategorisinin bir alt türü olan odadan kaçış oyunlarında amacınız genellikle karşınıza çıkan engelleri atlatarak ve bulmacaları çözerek kapıların kilitlerini açabilmek ve odalardan kaçabilmektir.

You Must Escape de yine benzer oyunlar gibi odadan kaçmanızı gerektiren bir oyun yapısı sunuyor. Çok ilginç bir hikayesi olmasa da genelde bu tarz oyunlarda bir hikaye arayışı olmadığından çok eksiklik olduğunu söyleyemem.

Oyunda tek amacınız odalardan kaçmak. Bunun için odalarda bulduğunuz eşyaları kullanmanız ve ipuçlarını takip etmeniz gerekiyor. Bu ipuçlarını çözerek bulmacaları sonuca ulaştırmalı ve eşyaları kullanarak kapıları açmalısınız.

Farklı farklı oda temalarının da bulunduğu oyun sizlere farklı zihin çalıştırıcı bulmacalar sunuyor diyebilirim. Oyundaki her oda farklı türde bulmacalar ve ipuçları sunuyor. Bu yüzden sıkılmadan uzun süre oynayabiliyorsunuz.

Sürekli olarak yeni odaların da eklendiği oyun kontroller ve oynanış açısından kolayken oyun yapısı açısından zorlayıcı diyebilirim. Ayrıca etkileyici ve gerçekçi grafikleri de oyunu daha oynanabilir kılıyor.

Eğer siz de odadan kaçış oyunları oynamayı seviyorsanız bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

You Must Escape

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
128 TOPLAM İNDİRME
59.8 MB DOSYA BOYUTU

You Must Escape, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.

You Must Escape, iPhone ve iPAd cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir odadan kaçış oyunudur. Eğer farklı bulmacaları çözerek aklınızı çalıştırdığınız ve sizi zorlayan oyunları seviyorsanız bu oyunu beğeneceğinizi düşünüyorum.

Bildiğiniz gibi odadan kaçış oyunları bulmaca kategorisinin bir alt türü. Milyonlarca oyuncuyu cezbeden bu tür oyunlarda amacınız odada bulunan ipuçlarını çözerek kapıları açabilmek ve odadan kaçabilmek.

Günümüzde bu tarz oyunların gerçeği bile yapılmaya başlandığını düşünecek olursak hiç bir zaman modası geçmeyecek oyunlar olduğunu söylemek mümkün. You Must Escape de bunların arasına yeni katılanlardan birisi.

Bu tarz oyunlarda çok fazla hikayeye yer verilmiyor ve bu oyunda da bu geçerli olmuş. Fakat zaten hikaye olmadan da yeterince heyecanlı olduğu için bu çok önemli bir eksiklik değil. Oyunda amacınız ise benzerlerinde olduğu gibi eşyaları düzgün bir şekilde birbirleriyle entegre ederek kullanmak, ipuçlarını bularak bulmacaları çözmek ve bu bulduklarınızı odaya uyarlayarak kapıları açarak kaçmak.

Oyunda farklı tarzlarda ve temalarda odalar bulunuyor. Bununla birlikte her odada farklı tarzlarda bulmacalar ve zihninizi çalıştıracak ipuçları bulunuyor. Ayrıca oyunun etkileyici grafikleri de oyunu daha oynanabilir kılıyor.

Siz de bu tarz zorlayızı odadan kaçış oyunları oynamayı seviyorsanız bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • You Must Escape 2

    You Must Escape 2, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.
  • You Must Build A Boat

    You Must Build A Boat mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Can You Escape - Tower

    Can You Escape - Tower, gizemlerle dolu antik bir kuleden kaçmaya çalışacağını heyecanlı ve ücretsiz bir Android bulmaca oyunudur.
  • Can You Escape

    Can You Escape, Android telefon ve tabletinizde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğiniz klasik odadan kaçma oyunu.
  • Can You Escape 2

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçma oyunudur.
  • Can You Escape 3

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir odadan kaçış oyunudur.
  • Can You Escape - Armageddon

    Can You Escape - Armageddon, Android işletim sistemi üzerinde rahatlıkla kontrol edilebilen bir tür macera oyunudur.
  • Traffic Escape APK

    3D bulmaca oyunu olan Traffic Escape APK'da, mantığınızı kullanarak arabaları hareket ettirin ve seviyeleri bitirin.