YouTube Music

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
22,248 TOPLAM İNDİRME

YouTube Music (APK İndir): YouTube Müzik uygulamasını Android telefonunuza indirin, reklamsız ve arka planda müzik dinleyin, video klipleri izleyin.

YouTube Music APK (YouTube Müzik), Android cihazlarınızda Spotify, Apple Music’e alternatif olarak kullanabileceğiniz bir müzik uygulaması. Her ruh haline ve müzik zevkine uygun onlarca farklı kategoride hit parçaların yanı sıra en son çıkan video klipleri, popüler parçaların coverları, remixleri bulabileceğiniz uygulamayı satın alım yapmadan reklamlı olarak ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Reklamları kaldırmak isteyen kullanıcılar uygulamaya abone olarak belirli bir ücret karşılığında reklamları kaldırabilecekler. 

Spotify, Deezer, Apple Music’den sonra karşımıza çıkan YouTube Music uygulamasında müzik dinlemeden yapamayan kullanıcıların en çok istedikleri içerikler bir arada sunuluyor. Dinlediğiniz parçalar baz alınarak hazırlanan öneriler, en son çıkan albümlerin listelendiği trendler, hit parçaların toplandığı her gün yenilenen müzik listeleri, resmi video klipler, full albümler, canlı kayıtlar, konser kesitleriyle dopdolu bir içerik sunan uygulamanın arayüzü olabildiğince basitleştirilmiş ve YouTube’un mobil uygulamasının tasarım çizgilerini taşıyor.

YouTube Music APK İndir

Şu anda ülkemizde açık olmayan uygulamanın tüm içeriğinden ücretsiz olarak faydalanmak mümkün. Kredi kartı bilgilerinizi paylaşmadan Google hesabınızla giriş yaparak kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Video kliplerde reklam istemiyor, müzikleri çevrimdışı kaydetmek, arka planda dinlemek istiyorsanız YouTube Red üyesi olmanız gerekiyor. YouTube Music Premium, aylık 13.99 TL olarak ücretlendiriliyor. Reklamsız YouTube, YouTube Music ve YouTube Originals'a erişim izni veren YouTube Premium'un fiyatı da 16.99 TL.

YouTube Music (YouTube Müzik) Android Uygulaması

  • Orijinal albümler, single'lar ve daha fazlası
  • Müzik zevkine, konuma ve saate dayalı öneriler
  • Canlı performanslar, remix'ler ve cover'lar
  • Trend olan içerikleri kaçırmayın
  • Ekran kapalıyken, internet kullanmadan ve reklamsız müzik dinleme (YouTube Music Premium)

Yukarıdaki bağlantıdanYouTube Music APK indirerek de servisi deneyimleyebilirsiniz.

Erkan Calp

YouTube Music

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,867 TOPLAM İNDİRME
212.4 MB DOSYA BOYUTU

YouTube Music (YouTube Müzik) iOS İndir: iPhone ve iPad'inizde müzik dinlemeden yapamıyorsanız vazgeçemeyeceğiniz bir uygulama olacak.

YouTube Music (YouTube Müzik), iPhone ve iPad’inizde Spotift, Apple Music, Deezer gibi çevrimiçi müzik dinleme platformlarına alternatif olarak kullanabileceğiniz zengin içerikli müzik uygulaması. Günün her anında müzik dinliyorsunuz, en son albümleri, son yayınlanan video klipleri, müzik zevkinize göre özel çalma listelerini sunan bu uygulamayla tanışmanız gerektiğini düşünüyorum.

YouTube’da müzik dinleme seçeneği neden yok diyip arka planda çalma desteği sunduklarını belirten ücretli uygulamalara artık gerek duyacağınızı düşünmüyorum. Google hesabınıza giriş yaparak kullanmaya başlayabileceğniz YouTube Music uygulamasında aradığınız her türde içerik mevcut. Video klipler, full albümler, remixler, coverlar, günlük güncellenen en iyiler listesi dahil oldukça zengin bir içerik karşınızda.

YouTube Red abonesi iseniz video klipleri reklamsız izleme, müzikleri arka planda çalma ve indirme, videonun yüklenmesini beklemeden müziği dinleme gibi ayrıcalıklar faydalanabiliyorsunuz. YouTube Music içeriğinden - reklamlarla - ücretsiz faydalanabiliyorsunuz. YouTube Music Premium abonesi olursanız reklamlar gösterilmiyor ancak bunun için aylık 16.99 TL ödemeniz gerekiyor. Unutmadan, YouTube Music, üç aylık deneme sürümü seçeneği ile geliyor ve fiyatı 13.99 TL.

YouTube Music (YouTube Müzik) iOS Uygulaması

  • Orijinal albümler, single'lar ve daha fazlasını dinleyin.
  • Müzik zevkinize, konumunuza, zamana dayalı öneriler alın.
  • Canlı performanslar, remiksler ve cover'ları izleyin, dinleyin.
  • Trend olan içerikleri kaçırmayın.
  • Arka planda, internetsiz, reklamsız müzik dinleyin. (YouTube Music Premium)
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • YT3 Music Downloader - YT3dl (APK)

    YT3 Music/Video Downloader (Yt3dl): Android için en iyi ücretsiz müzik (mp3) indirme uygulamalarından biri.
  • NewPipe APK

    NewPipe APK android, YouTube video ve müzik indirme, arka planda çalma özelliklerini ücretsiz kullanın.
  • Peggo MP3 (APK)

    YouTube'dan müzik indirmek için en iyi Android uygulaması
  • Hi Music

    Hi Music uygulaması ile hem telefonunuzdaki hem de YouTube'daki müzikleri dinleyebilirsiniz.
  • OG YouTube (APK)

    OG YouTube (APK) Android uygulaması, YouTube video ve müzik (mp3) indirmenize olanak tanır. Arka planda oynatma desteği de vardır.
  • Amazon Music APK

    Dünyanın en popüler müzik dinleme uygulamalarından biri olan Amazon Music APK birçok kişi tarafından kullanılmakta.
  • Müzik Çalar - MP3 Çalar

    Music Player - MP3 Player Android için ücretsiz MP3 çalar, MP3 dinleme uygulaması arayanlara tavsiyemizdir.
  • YouTube Vanced APK

    YouTube Vanced APK ile video indirme ve diğer Youtube gelişmiş özellikleri kullanabilirsiniz.