Yummly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
36 MB DOSYA BOYUTU

Yummly uygulaması sayesinde Android mobil cihazlarınızda kolayca binlerce yemek tarifine erişebilirsiniz.

Yummly uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizi kullanarak yemek tariflerine kolayca ulaşabileceğiniz ücretsiz uygulamalar arasında yer alıyor ve içerisindeki onlarca farklı filtreleme ve listeleme seçeneği ile tam olarak aradığınız tarife ulaşmanıza yardımcı oluyor. Her ne kadar uygulama sadece İngilizce olarak sunulsa da, bilhassa yabancı mutfaklara ilgisi olan kullanıcıların beğeneceklerine inanıyorum.

Kolay kullanılır ve seçeneklerin anlaşılır olduğu bir arayüzle bizlere sunulan uygulama, pek çok farklı yemek tarifi sitesinden faydalanıyor ve böylece oldukça geniş bir yemek tarifi veritabanını kullandığını söyleyebilirim. Varolan yemek tarifleri hem ülke mutfaklarına, hem özel günlere hem de diğer kriterlere göre filtrelendikleri için Yummly uygulamasını kullanırken oldukça geniş listeleme fırsatlarına erişebilmeniz mümkün hale geliyor.

Bir süre sonra sizin kullanım alışkanlıklarınızı ve diyet tercihlerinizi de anlayan uygulama, böylelikle kendi beslenme rejiminize uygun tarifleri ilk sırada getiriyor. Yağsız, karbonhidratsız veya belirli malzemelerin olmadığı tarifler arıyorsanız uygulama içerisindeki bu seçenekler kesinlikle işinizi görecektir. Ancak Türkçe dilinin olmaması sebebiyle en azından temel düzeyde İngilizce bilginiz olması tarifleri anlamak açısından kolaylık sağlayacaktır.

Mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz yeni ve kaliteli bir yemek tarifi uygulaması arıyorsanız kesinlikle denemeden geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

Yummly

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
34.2 MB DOSYA BOYUTU

Yummly uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızdan ücretsiz olarak dünya mutfaklarından yemek tariflerine erişebilmenize olanak tanıyor.

Ülkemizde yer alan yemek tarifi sitelerinin veya uygulamalarının bazen biraz kısıtlayıcı olduğunu ve filtreleme yahut sıralama seçeneklerinin ne kadar yetersiz olabildiği malum. Yummly uygulaması bu soruna karşı geliştirilmiş iPhone ve iPad uygulamalarından bir tanesi ve tüm dünyadan yemek tariflerine hiç zorlanmadan erişebilmenize olanak tanıyor. Her ne kadar İngilizce olarak hazırlanmış olsa da genel olarak anlaması kolay bir yapıda olduğunu da söyleyebilirim.

Ücretsiz olarak sunulan Yummly uygulaması, kolay kullanılır bir arayüzle birlikte sunuluyor ve varolan yemek tarifi kategorileri arasında dolanmak pek fazla vakit almıyor. Özel günlere, ülkelere, malzemelere ve diğer seçeneklere göre düzenlenmiş olan bu filtreleme seçenekleri sayesinde tam olarak aradığınız tarifi bulmanın oldukça basit bir hale geldiğini söylemek mümkün.

Kullandığınız zaman bir süre sonra sizin yemek seçeneklerinize de alışan ve buna göre önerilerde bulunan uygulama, yağsız veya belli malzemeleri içermeyen tarifleri arayanlar için oldukça geniş filtreleme seçenekleri sunuyor. Beğendiğiniz tarifleri favoriler listenize ekleyebilmeniz ise daha sonra bu tarifleri inceleme imkanına kavuşabilmeniz için oldukça yeterli.

Uygulama içerisindeki yemek tarifleri onlarca farklı sitenin veritabanından elde ediliyor ve böylece çok geniş tarif olanaklarına kavuşmak mümkün hale geliyor. Tabii ki bu tariflere erişebilmek için mobil cihazınızdaki internet bağlantısının aktif olması gerektiğini unutmamalısınız.

Herhangi bir performans sıkıntısı bulunmayan uygulama herkesin iOS cihazlarında bulundurması gerekenlerden bir tanesi. Denemekten çekinmeyin.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.