Yummy Gummy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
351 TOPLAM İNDİRME

Yummy Gummy, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Yummy Gummy, Android cihazlarınızda ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur. Bir başka üçlü eşleme oyunu olan Yummy Gummy'de çok fazla bir farklılık aramamanız gerekiyor.

Klasik bir üçlü eşleme oyunu olan Yummy Gummy'de yine bir şeker ve sakız dünyasındasınız ve amacınız aynı şekildeki şekerleri birbirleriyle üçten fazla olacak şekilde eşleyerek patlatmak ve puanlar kazanmak.

Yummy Gummy, her ne kadar klasik bir üçlü eşleme kategorisinde kalmış olsa da markette aldığı yüksek puan ve indirme sayısıyla dikkat çektiği için indirip denenmeye değer bir oyun olduğunu düşünüyorum.

Oyunun dikkat çeken en önemli özelliği iyi grafiklere ve seslere sahip olması diyebilirim. Bununla birlikte bulmacalar sizi zorlayacak seviyede fakat o kadar da zor değil. Ayrıca oyunun tekrar oynanabilirliği de yüksek diyebilirim.

Oyunda liderlik listeleri de bulunuyor ve Facebook ile bağlanıp ilerlemenizi kaydedebiliyorsunuz. Böylece arkadaşlarınıza başarınızı gösterebiliyorsunuz. Ayrıca oynadıkça bedava canlar kazanabiliyor ve yeni yerler keşfedebiliyorsunuz.

Kısacası klasik bir üçlü eşleme oyunu arıyorsanız Yummy Gummy'yi indirip deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

Yummy Gummy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME

Yummy Gummy, iPhone ve iPad cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Yummy Gummy, iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir üçlü eşleme oyunudur. Bulmaca kategorisinin sevilen türlerinden birisi olan üçlü eşleme oyunları bildiğiniz gibi milyonlarca oyuncu tarafından sevilerek oynanıyor.

Artık o kadar çok üçlü eşleme oyunu oldu ki, hangisini oynayacağınıza karar veremiyor olabilirsiniz. Zira bu oyunların bir çoğu da birbirine benziyor. Yummy Gummy de aslında pek de orijinal diyemeyeceğimiz oyunlardan.

Yummy Gummy'yi bir diğer klasik üçlü eşleme oyunu olarak tanımlayabiliriz. Oyunda amacınız benzerlerinde olduğu gibi aynı şekildeki şekerleri üçten fazla eşleyerek patlatmak ve puanlar kazanmak.

Yummy Gummy klasik bir üçlü eşleme oyunu fakat bu kötü bir oyun olduğu anlamına gelmiyor elbette ki. Gayet başarılı olan oyun marketlerdeki aldığı yüksek puanla ve indirme sayısıyla da dikkat çekiyor.

Oyunun en önemli özelliği hoş ve sevimli grafiklere sahip olması. Öyle ki oyunu oynarken canınız şekerli bir şeyler istiyor. Bununla birlikte güzel ses efektleri de oyunu daha keyifli kılıyor. Ayrıca oyunun tekrar oynanabilirliği de yüksek.

Oyuna Facebook ile bağlanabiliyor, gelişmenizi kaydedebiliyor ve liderlik listelerinde yerinizi alarak arkadaşlarınızla yarışabiliyorsunuz. Ayrıca oynadıkça yeni yerler keşfedip canlar kazanabiliyorsunuz.

Siz de üçlü eşleme oyunlarını seviyor ve vakit geçirmek için bir oyun arıyorsanız bu oyunu deneyebilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Gummy Pop

    Gummy Pop, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.
  • Gummy Drop!

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eşleştirme oyunudur.
  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.