Yushino

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Yushino, Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunudur. Android için geliştirilmiş pek çok bulmaca oyunu olmasına rağmen bence pek azı bu kadar orijinal olmayı başarabiliyor.

Yushino, gerçekten orijinal ve farklı olmasıyla dikkat çeken bir oyun. Sudoku ve Scrabble karışımı gibi düşünebileceğimiz oyunu, rakamlarla oynanan Scrabble olarak da tanımlayabilmek mümkün sanıyorum.

Oyunda yapmanız gereken şey, ekrana iki adet rakam ekleyip ardından ikisinin toplamı olan rakamı koymak. Örneğin 3 ve 5'i yanyana koyduktan sonra yanına 8 koymanız gerekiyor. 8 ile 5'in toplamı 13 yaptığından birler basamağında 3 olduğu için tekrar 3 koymanız gerekiyor. Bu şekilde Yushino rakamı oluşturmuş oluyorsunuz.

Oyun çevrimiçi ve gerçek oyuncularla oynanıyor. Bu durumda tıpkı Scrabble'da olduğu gibi oyuna devam etmek için ekrandaki rakamlardan birini kullanmanız gerekiyor. Bu şekilde sırayla karşılıklı oynuyorsunuz.

İsterseniz rastgele dünyanın her yerinden oyuncuyla oynayabilir, isterseniz de Facebook hesabınızla bağlanarak arkadaşlarınızla bu eğlenceli oyunu oynayabilirsiniz. Sıranız geldiğinde de oyun size bunu bildirir.

Eğer rakamlarla aranız iyiyse ve bu tarz değişik oyunları seviyorsanız, Yushino'yu indirip oynamanızı tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

Yushino

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
16.2 MB DOSYA BOYUTU

iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bulmaca oyunudur.

Rakamlarla aranız iyiyse ve orijinal oyunları denemeyi seviyorsanız, Yushino tam size göre olabilir. iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu oyun, hakikaten farklı ve bağımlılık yapıcı bir bulmaca oyunu.

Sayılarla oynanan Scrabble gibi düşünebileceğimiz oyun Sudoku ve Scrabble karışımı diyebiliriz. Farklı ve orijinal oyun tarzıyla dikkat çeken oyuna bir başladınız mı bir daha elinizden bırakamayacaksınız.

Oyunda amacınız ekrana rakamlar yerleştirmek. Çevrimiçi ve gerçek insanlarla oynadığınız oyunda aynı Scrabble gibi karşılıklı sıranızı bekleyerek oynuyorsunuz. Sıra size geldiğinde ise yapmanız gereken şey, ekrana iki adet rakam ekleyip ardından ikisinin toplamı olan rakamı koymak.

Diyelim ki ekrana 2 ve yanına 7 koydunuz. Daha sonra 2 ile 7'nin toplamı olan 9 koymanız gerekiyor. Ardından 7 ile 9'un toplamı 16 olduğundan birler basamağındaki rakamı, 6'yı koymanız gerekiyor. Bu şekilde sırayla oynanan oyunda tahtanın çeşitli yerlerinden farklı puanlar alabiliyorsunuz.

Ister Facebook ile bağlanıp arkadaşlarınızla ister de rastgele oyuncularla oynayabileceğiniz bu entereresan oyunu, sayılarla ilgili olan herkese tavsiye ediyorum.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • NewtonBall

    NewtonBall uygulaması Fizik kanunlarına dayalı oldukça eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Shatterbrain

    Fizik kanunlarına dayalı Shatterbrain oyununda, hedefleri vurmak için çeşitli sistemler kurabilirsiniz.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Alice

    Oldukça ilginç bir bulmaca oyunu!
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Dumb Ways To Draw

    Dumb Ways To Draw: Dumb Ways To Die'ın geliştiricilerinden çizim bulmaca oyunu