Zen Koi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
40 MB DOSYA BOYUTU

Zen Koi, minik balıkları yiyerek büyümeye çalıştığınız su altı oyunu.

Zen Koi, su altı oyunlarını sevenlerin eğlenceli vakit geçireceğini düşündüğüm bir yapım. Akvaryum balığı olarak bilinen Koi’nin büyümesini yardımcı olduğunuz oyunda ender görülen balıklar karşınıza çıkıyor.

Gerek görsel gerekse de işitsel olarak kalitesini gösteren Android oyununda Koi balığını yüzdürüyorsunuz. Önünüze çıkan ufak balıkları midenize indirerek olabildiğince büyümeye çalışıyorsunuz. Gözünüze kestirdiğiniz avları kaçırma, es geçme şansınız yok. Gördüğünüz yerde yakalayıp yiyerek yolunuza devam etmeniz gerekiyor. Avlara takılmadan sadece yüzdüğünüzde belli bir sürenin ardından hayatınızı kaybediyorsunuz.

Yüzme esnasında yakaladığınız avlar sadece hayatta kalmanızı sağlamıyor; onlardan değerli taş elde edebiliyorsunuz. Belli balıklarda çıkan değerli taşları aktive ettiğinizde de yüzdüğünüz alanı genişletiyorsunuz. Daha fazla alan daha fazla av dolayısıyla da daha çabuk büyüme demek olduğundan oyunda kimi yediğiniz son derece önemli.

Erkan Calp

Zen Koi

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
66 MB DOSYA BOYUTU

Zen Koi, minik balıkları yiyerek büyümeye çalıştığınız su altı oyunu.

Zen Koi, dinlendirici ve eğlence dozu yüksek su altı oyunlarını oynamak keyif veriyorsa kaçırmamanız gereken bir oyun. iOS platformunda da ücretsiz indirilmeye açılan oyunda akvaryum balığı olarak bildiğimiz Koi’nin beslenip büyümesine yardımcı oluyoruz.

Büyülü su altı dünyasını yansıtan renkli görsellerinin yanı sıra dinlendiren enfes müzikleriyle kendisine bağlayan oyunda Koi balığı olarak mümkün olduğunca büyümeye çalışıyoruz. Balığı nasıl yüzdüreceğimizi, avlarımızı nasıl alacağımızı gösteren kısa bir öğrenme sürecinden sonra kovalamaca başlıyor. Avlarımız genellikle minik balıklar ve gelişmek için ihtiyaç duyduğumuz balıklar tepe noktada gösteriliyor. Bunlara dikkat ederek ilerlememiz gerekiyor. Aksi halde kısa süre içerisinde tehlike çanları başlıyor.

Her noktada karşımıza çıkan minik balıklar hayatta kalmamız, daha da büyümemiz açısından önemliler tabii ki ancak bize kazandırdıkları tek şey bu değil. Onlardan değerli taşlar elde ederek yaşam alanımızı genişletebiliyoruz. Hangi balıkları aldığımızda hangi taşın verileceği ayrı bir menüde gösteriliyor. Tabii ki değerli taş elde etmek zahmet istiyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Zen Koi 2

    Zen Koi 2 mobil oyununda Asya mitolojisinin deniz canlısı Koi'leri Dragon'lara dönüştürmenin heyecanını yaşayacaksınız.
  • Koi Free Live Wallpaper

    Sudaki rengarenk balıkları Android cihazınıza taşıyan interaktif bir duvar kağıdı.
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu